Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A pasik miért választják...

A pasik miért választják inkább a csúnyább vagy átlagos lányokat mint a szépeket?

Figyelt kérdés
Nem tartom magamat se szépnek, se csúnyának, de sokak szerint nagyon szép vagyok, de a pasik általában a kevésbé szép lányokat választják. Miért? És még mielőtt valaki azt mondaná, hogy biztos felszínes vagyok, meg bunkó vagy valami akkor közlöm, hogy nem. Légyszíves normális válaszokat írjatok!

2014. nov. 5. 18:38
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

17. igen az lehetséges, hogy nekik ők szebbek, és nem vagyok a fellegekben

19. én sem mondom hogy külső alapján kell párt választani és hogy nem számít a belső, mert számít, de miért hiszik azt a pasik, hogy a jó belső az a csak az átlagba van meg, a szebbekbe meg nem?

2014. nov. 5. 19:02
 22/28 anonim ***** válasza:
73%

te,rohadt messze lehetsz a széptől úgyhogy nyugodjál már le!!!!!!

még az átlagos se szerethető.:D épp ez az.csak példán láttam,haverom így él jóképű srácként egy átlag csajjal,mert hányt már a kvrváktól...szerintem szép romantikus történet.

2014. nov. 5. 19:05
 23/28 A kérdező kommentje:

22. nagyon kedves vagy, köszönöm

igen tudod a barátod ott rontotta el, hogy a k*****ra bukott, mint a pasik 95%-a , de a pasik ebből sosem tanulnak

2014. nov. 5. 19:13
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

azt én nem viccből írtam,szerintem tényleg aranyosak együtt.

én is azokra bukok!!,csak én meg magamat szeretem egyedül.

tudod mit utálok még? amikor kivételnek hiszi magát minden nő,hogy na én nem olyan vagyok mind a másik...ezt annyiszor halottam már.Ez ilyen alap duma.Mint az üdvözöljük kiírás.:D ÉS az se érdekel senkit.

A többit mocskolják,a többi nőt,ezáltal fényezve maguk.Aljas dolog,de vicces is,és most eszembe hoztad....na mind1 ez ilyen érdekesség volt csak.

2014. nov. 5. 19:22
 25/28 anonim ***** válasza:

Ha nem kellesz a pasiknak, akkor ott veled van valami gond és nem az hogy megközelíthetetlennek hitt szépség vagy, meg azt sem, hogy a férfiak inkább lejjebb adják az igényeiket.

Azok a lányok, akiket te átlagosnak gondolsz, valamiért vonzóbbak a férfiak többsége számára, mint te. Jobban érzik magukat velük a férfiak, vagy jobban el lehet velük beszélgetni, vagy közvetlenebbek, vagy értelmesebbek, vagy szexisebb a kisugárzásuk, vagy bármi.

2014. nov. 5. 19:23
 26/28 A kérdező kommentje:

24. én nem hiszem magam kivételnek vagy másabbnak mint a többi nő, és nem szidok senkit, sosem fényeztem magam

25.igen lehet hogy aki nekem átlagos az a férfiaknak gyönyörű, és aki nekem szép az a férfiaknak nem szép, és a kisugárzásba is lehet valami

2014. nov. 5. 19:30
 27/28 anonim ***** válasza:

Èn félek a szép lányoktól.. (Meg, mondjuk a kevésbé szépektől is.)

Bár épp úgy próbálnèk a kedvébe járni, szeretni és hűséges lenni egy csinos lányhoz, mint egy átlagos vagy csúnyácska csajhoz. Zavarna az hogy sokan próbálnák elhódítani tőlem. A gyönyörű lányoknak rengeteg udvarlójuk van, és mert én pont nem vagyok egy macsó gazdag srác, ez miatt valszeg hamar le is lépne az a meseszép leányzó.

2014. nov. 6. 19:14
 28/28 anonim válasza:
Ezt így nehéz megmondani hogy miért a kevésbé szépeket választják helyetted, kép nélkül, és ismeretlenül annyit lehet mondani, hogy sok pasi fél a szebb csajoktól, mert eleve úgy állnak a dologhoz hogy úgy se az esete a lánynak. Sok olyat lehet látni hogy a kevésbé jól kinéző férfiak nagyon szép lánnyal vannak. Valószínű azért van ez így mert kaptak valamiféle visszajelzést ami ösztönözte őket és erősítette az önbizalmukat, hogy lehet esélye a lánynál. Egy kis visszajelzés sokat jelent, ezt neked kell látnod magadon, hogy küldöd e őket annak, aki szimpatikus. :)
2014. nov. 23. 16:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!