Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A pasik miért választják...

A pasik miért választják inkább a csúnyább vagy átlagos lányokat mint a szépeket?

Figyelt kérdés
Nem tartom magamat se szépnek, se csúnyának, de sokak szerint nagyon szép vagyok, de a pasik általában a kevésbé szép lányokat választják. Miért? És még mielőtt valaki azt mondaná, hogy biztos felszínes vagyok, meg bunkó vagy valami akkor közlöm, hogy nem. Légyszíves normális válaszokat írjatok!

2014. nov. 5. 18:38
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

3. a szép lányoknak is szarul esik, ha visszautasítják őket, az mindenkinek rosszul esik

7. aha, mert ha valaki szép, akkor az csak plázacica lehet , ismerek több olyan lányt is aki nagyon szép és nem plázacica

2014. nov. 5. 18:46
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Akárhogy is nézem, a legtöbben lehetőleg azért a szebb lányokat választják. Persze vannak kivételek, mert nem feltétlenül a külső számít.

Csak azt tudom elképzelni, hogy neked más az ízlésed: te látod azokat szebbnek, akiket a pasik csúnyábbnak.

Hogy téged miért nem választanak, nem tudom. Vagy nem vagy olyan szép, mint amilyennek hiszed magad, vagy a többi lány nem annyira "kevésbé szép", mint te, vagy vonzóbb a viselkedésük, a kisugárzásuk, a jellemük, mint a tiéd.

2014. nov. 5. 18:50
 13/28 A kérdező kommentje:

9. neked aki szép az már k***a is nem?

11.megint ez az általánosítás, vannak lányok akik szépek, és belül sem rothadtak, persze tény hogy ebből kevés van, de van

2014. nov. 5. 18:51
 14/28 anonim ***** válasza:
47%
13: Nem ő vagyok, ráadásul törölhették is a hsz-t, de én még kevésbé szép lányból sem nagyon ismerek olyant, aki belül ne lenne elcseszve. Nemhogy szépet...
2014. nov. 5. 18:52
 15/28 anonim ***** válasza:
71%

szerintem nem érdemes válogatni, kiélik ezeken a szép nőkön magukat,mint te,jobbról balról,megalázva,jól megb*sszák aztán keresnek egy szerethető átlagos csajt.:D

nincs ebbe semmi rossz.Azt bizonyítja a férfi is érzelmes lény.

2014. nov. 5. 18:53
 16/28 A kérdező kommentje:

12. nem tartom magamat szépnek

mondjuk az is igaz, hogy mindenkinek más a szép, de akkor is és most nem akarok bunkó lenni, de a duci lányoknak is van barátjuk, nekem meg aki vékony vagyok nincs, pedig általában a pasik a vékonyabb lányokat szeretik, persze vannak kivételek

2014. nov. 5. 18:54
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy nekik ők voltak a szebbek. Kicsit le kéne szállni a fellegekből. :)
2014. nov. 5. 18:55
 18/28 A kérdező kommentje:

14. azért a pasiknál is van jó néhány akik rothadtak belül nem csak a lányok

15. nem csak az átlagos lányok szerethetők

2014. nov. 5. 18:59
 19/28 anonim ***** válasza:
Talan mert az emberek tobbsege nemtol fuggetlenul vagy a csunya vagy az atlagos kategoriaba tartozik es kevesebb az atlagon feluli. Ez teny, csak korul kell nezni. No meg jo nagy hulyeseg lenne kulso alapjan part valasztani. Nem szemetsegbol, de lehet hogy 2 gyerek utan a bombacsaj mar kozel sem lenne olyan bomba es ha csak a kulseje alapjan valasztotta a parja, akkor mindketten sz.r helyzetben vannak.
2014. nov. 5. 18:59
 20/28 anonim ***** válasza:

kérdező küldj egy képet magadról privátban ha szabad kérni :)

most semmi perverzkedés miatt :D csak már kiváncsi lettem, hogy hogy nézel ki :)

2014. nov. 5. 19:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!