A pasik miért választják inkább a csúnyább vagy átlagos lányokat mint a szépeket?
3. a szép lányoknak is szarul esik, ha visszautasítják őket, az mindenkinek rosszul esik
7. aha, mert ha valaki szép, akkor az csak plázacica lehet , ismerek több olyan lányt is aki nagyon szép és nem plázacica
Akárhogy is nézem, a legtöbben lehetőleg azért a szebb lányokat választják. Persze vannak kivételek, mert nem feltétlenül a külső számít.
Csak azt tudom elképzelni, hogy neked más az ízlésed: te látod azokat szebbnek, akiket a pasik csúnyábbnak.
Hogy téged miért nem választanak, nem tudom. Vagy nem vagy olyan szép, mint amilyennek hiszed magad, vagy a többi lány nem annyira "kevésbé szép", mint te, vagy vonzóbb a viselkedésük, a kisugárzásuk, a jellemük, mint a tiéd.
9. neked aki szép az már k***a is nem?
11.megint ez az általánosítás, vannak lányok akik szépek, és belül sem rothadtak, persze tény hogy ebből kevés van, de van
szerintem nem érdemes válogatni, kiélik ezeken a szép nőkön magukat,mint te,jobbról balról,megalázva,jól megb*sszák aztán keresnek egy szerethető átlagos csajt.:D
nincs ebbe semmi rossz.Azt bizonyítja a férfi is érzelmes lény.
12. nem tartom magamat szépnek
mondjuk az is igaz, hogy mindenkinek más a szép, de akkor is és most nem akarok bunkó lenni, de a duci lányoknak is van barátjuk, nekem meg aki vékony vagyok nincs, pedig általában a pasik a vékonyabb lányokat szeretik, persze vannak kivételek
14. azért a pasiknál is van jó néhány akik rothadtak belül nem csak a lányok
15. nem csak az átlagos lányok szerethetők
kérdező küldj egy képet magadról privátban ha szabad kérni :)
most semmi perverzkedés miatt :D csak már kiváncsi lettem, hogy hogy nézel ki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!