Miért szólít le egy 20éves modell csaj egy kopasz 140kilós srácot akin látszik, hogy nem gazdag?
Figyelt kérdés
Személy szerint soha nem szólítottam volna le a csajt mert nem hittem volna, hogy egy ilyen lánynál bármilyen esélyem is lehetne... Együtt utaztunk 1,5 órán át vonattal... (még a páyaudvaron szólított le...) Jól kijöttünk elérhetőségeket cseréltünk, azóta chatelünk rendszeresen. Lehet ebből komoly kapcsolat vagy felejtsem el?2014. nov. 5. 09:45
2/8 anonim válasza:
Ő leszólított téged, h ismerkedni akar?
3/8 anonim válasza:
Láttam már ilyet. A csaj fogadott, hogy megtudja változtatni a srácot.
4/8 anonim válasza:
szerinted a pénz a lényeg egy kapcsolatban?
lehet felszínes és a külsőd jött be neki...
lehet, hogy csak kíváncsi volt milyen vagy és bejött neki a személyiséged...
nem kell egyből a legrosszabbra gondolni...de akár ezt tőle is megkérdezheted...hogy mi volt az oka annak, hogy leszólított...vagy te mit gondoltál/éreztél amikor leszólított...és mit gondolsz/érzel most :)
5/8 anonim válasza:
mert a mackókat szereti ... ne gondolkozz, csak élvezd, hátha lesz belőle valami
6/8 A kérdező kommentje:
Az év legrosszabb napja volt amíg oda nem jött... Összetörtem egy poharat véletlen, családi konfliktus, rég nem látott szemét ismerős beszólt... 1órás vonatkésés és a telefonom lefagyott amikor megláttam a csajt... (jó kezdés)
2014. nov. 5. 10:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!