Hol/hogyan jöhetnék össze gazdag csajokkal/nőkkel?
De gondolom egy csóró alakkal aligha alakítanál ki kapcsolatot, mint egy olyannal akinek van kocsija stb.
Nem feltétlen kell erre válaszolni, úgyis tudom h mit mondanál.
Nalátod, a #6-osnak van igaza! Az intelligens, okos emberek vonzóak, a pénzéhesek taszítóak.. És még ki is szúrják amúgy is a nők.
De tudod mit? Adok egy ingyen tippet:
Nézd meg a Kaméleon c. magyar remekművet, és vond le a következtetéseket.. Pl azt, hogy mit lehet elérni azzal, ha pénzes csajokra utazol...
Láttam már azt a filmet.
"Az intelligens, okos emberek vonzóak, a pénzéhesek taszítóak.."
Mint ahogy már említettem ez EGY, azaz EGY dolog ami önmagában lófa**t nem ér! Tapasztalatból mondom. :)
Szóval nem ezzel kell itt érvelni h ez az amitől lucskosak a csajok sunái mert ku**ára nem...
6. vagyok.
Engem nem érdekel, hogy a pasinak milyen dolgai vannak, mert nekem mindenem megvan. :) De egyébként igen, az okos férfiak a vonzóak és tudod miért? Mert az intelligencia szint nagyon is összefügg a szexualitással. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!