Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Előfordult már veletek, hogy...

Előfordult már veletek, hogy szemezve "flörtöltetek" egy lánnyal, majd kis idő múlva kézen fogva, egymást csókolva láttátok egy férfival?

Figyelt kérdés

Tudjátok van az a szemezés, szinte már-már flörtölés, mosolygással, zavarba jövéssel, zavart félrenézéssel, amikor egyértelmű, hogy tetszetek a lánynak. Aztán X idő (pár óra, vagy pár nap) múlva meglátjátok szinte pofára esve, hogy kézen fogva, turbékolva jár-kel egy férfival.

Update 1: úgy döntötök, hogy utánajártok, hogy most mi van. Megtaláljátok FB-on és megdöbbenve látjátok, hogy évek óta boldog párkapcsolatban él, mert legutoljára alig pár napja töltött fel néhány képet a romanikus vacsorájukról.

Update 2: jól tudom, milyen az, ha egy nő csak úgy "szemez", vagy rám néz, tehát meg tudom különböztetni, ha egy nő minden ok nélkül véletlenül rajtam felejti a tekintetét, vagy konkrétan szinte már flörtöl.

Szóval férfitársaim, fordult már elő veletek ilyen, hogy egy ilyesfajta "flörtölés" pofára eséssel végződött?

2014. nov. 5. 08:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Uhhh.... a szemezes egy artatlan jatek. Nem egy komoly dolog. Biztos vagyok benne,h egy csomo komoly kapcsolatban elo ember csinalja.
2014. nov. 5. 08:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Kérdező nincs olyan kapcsolatban lévő nő a aki nem nézne meg valakit,lehet azért nézett hogy milyen csúnya vagy,hm?
2014. nov. 5. 08:33
 3/5 Titusztitusz ***** válasza:
Na...Hát azért kicsit túlzásba viszed a dolgokat szerintem...A "szemezés" az nem egy HÁZASSÁGI ÍGÉRET, csak egy ártatlan játék...Ez érvényes mind a férfiakra, mind a nőkre...Úgyhogy önmagában nézve nincs abbol semmi, ha egy hölgyike a szemezgetés után mondjuk egy másik palival turbékol...(Viszont az tény ettöl függetlenül, hogy nekem egy ilyen eset után egyböl el is menne a kedvem mégiscsak az ilyesmi hölgyeménytöl örök időkre...Személy szerint ugyanis nagyon utálom a "kikapós", megbízhatatlan nőciket, akik számára mondjuk rajtam kívül is létezik hímnemü egyed a világon azok után, hogy akár csak egyszer is megpillantottak valahol, de ez nálam persze csak egyéni sajátosság,az emberek álltalános viselkedése valszeg azért nem ilyen mint az enyém...)
2014. nov. 5. 08:48
 4/5 A kérdező kommentje:
#3: Nem túloztam el, és nem követelem meg senkitől, egy lánytól sem, hogy egy ártatlannak tűnő szemezés után rögtön éljen le velem 50 évet. Viszont akármennyire is ártatlan egy ilyen ártatlan szemezés, akkor is visszatetszést kelt bennem, ha napokon belül kiderül, hogy párkapcsolatban él. Nem szólok a szemezés és a flörtölés ellen, de nyilván amikor perceken keresztül "játszik" mindkét fél egymással, felmerülhet bennem a kérdés, hogy boldog párkapcsolat mellett miért érzi szükségességét egy nő arra, hogy ilyen módon flörtöljön másokkal. Tudom, értem, felfogtam: egy szemezés nem a világ! De akkor sem tudom értelmezni, hogy ez mire jó.
2014. nov. 5. 09:02
 5/5 Titusztitusz ***** válasza:
Arra jó, hogy a hölgyike egyszerre több vasat is tarthasson a tűzben...Az, hogy most egy nőci házasságban, avagy párkapcsolatban él, még nem biztosíték az örök hűségére...Szóval ilyen esetekben, mint amiröl írtál, fenn áll a gyanu, hogy a hölgyemény SZÍVESEN MEGCSALNÁ AZ ÜRGÉJÉT, ha úgy jönnének össze a dolgok...Ez a fejlemény a férj szempontjábol meglehetősen kellemetlen következményekkel járna alighanem, viszont ha NEM TE VAGY A FÉRJ, akkor a hölgyike álltal kiszemelt férfiúnak nemhiszem hogy annyira kellemetlen dolog lenne a gondolat, hogy a nevezett nőci szívesen megcsalná vele a párját...Neked az lenne, vagy mi?
2014. nov. 5. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!