Fiúk ismerkednétek egy olyan lánnyal akinek Argyria betegsége van?
Figyelt kérdés
Argyria (elkékült kék bőr vagy kékes szürke mintha be lenne festve testfestékkel kb de ezen kívül semmi baja)2014. nov. 4. 21:51
11/18 anonim válasza:
Szia nekem nem a kulso szamit hanem a belso. Ha szeretned irj nekem.
14/18 anonim válasza:
Nem tudom... Ilyet még nem is láttam, szóval a fene tudja. Gondolom azonban hogy nem érdekelne igazán. Olyan nehéz normális nőt találni, mármár lehetetlen. Ne hogy már egy ilyen nem rajta múló dolog miatt ne akarjam.
16/18 anonim válasza:
így nem tudom, nem hallottam még erről a betegségről, de küldhetsz képet, és akkor többet tudok majd mondani. Viszont ha rendben is lenne a kinézeted, valószínűleg messze lakunk egymástól.
17/18 anonim válasza:
Lehet, hogy igen. Milyen egyébként így az életed? Nem baszogatnak mások ez miatt?
18/18 anonim válasza:
én láttam egy cikket a hupikék törpemberről, de mit mondjak, nem volt túl megnyerő a külseje..viszont egy fiatal lányon lehet másképp mutat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!