Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mennyire fontos a jo duma?

Mennyire fontos a jo duma?

Figyelt kérdés

En nagyon dumatlan vagyok. Szovegben semmi szin, stilus, annyira vagyok egyedi mint egy cseszlovak uleshuzat.

Mi a fontosabb, hogy meltanyoljam a no letezeset, es sorozzam egyszeru de szep bokokkal, vagy vmi jopofa duma, ami humorkozponton keresztul nedvesedesi folyamatokat indit el az engem figyelo csajban.

2014. nov. 3. 23:50
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Irni osszefuggoen tudok nagyjabol. elo beszedbe hulyedrgeket pofazok
2014. nov. 3. 23:57
 12/22 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem nemszabad oszintenek lenni!!!Ha jokepu vagy es ferfias akkor bejon az oszinte duma.Ha Nem elonyos a kulso akkor esszel kell harcolni,szolval kamuzz,es dumalj
2014. nov. 4. 00:00
 13/22 A kérdező kommentje:
Szoval? Szamit. Es ha a no eldonti h nem vagy palya ranezesre, akkor az utolso fegyver a magabiztossag es a jol idozitett szoveg? Lanyok volt mar olyan h vkinek csakis a dumaja fogott meg
 14/22 anonim ***** válasza:
én azt mondom akinek nem tetszik a dumám az szopjonle, te is szardle
 15/22 A kérdező kommentje:
Szoval? Szamit. Es ha a no eldonti h nem vagy palya ranezesre, akkor az utolso fegyver a magabiztossag es a jol idozitett szoveg? Lanyok volt mar olyan h vkinek csakis a dumaja fogott meg
2014. nov. 4. 00:01
 16/22 A kérdező kommentje:
Bocsi h ketszer kuldtem. Az a gond,hogy egybol produkalno akarom magam. Nem ot akarom szorakoztatni hanem magam. Es ez eleg gyatran sul el. mu lesz az egesz, spontanitas annyi benne mint egy zacsko mirelit soskaban.
2014. nov. 4. 00:05
 17/22 A kérdező kommentje:
Irigylem akik lazak tudnak lenni. Miden szavukbol a fesztelenseg es jatekossag jon. En ugy erzem magam mint egy jutalekert dolgozo bohoc akinek szorakoztatnia kellene, csak nincs humora hozza, meg humora sincs
2014. nov. 4. 00:08
 18/22 A kérdező kommentje:
Mi a legegyszerubb duma amit eddig bevetettel es uj alapokrabhelyezte az adott tarsalgast? Mi a legfrappansabb, legmegfogobb szoveg amit eddig kaptal es egyertelmuve valt hogy te is akarsz vmit?
2014. nov. 4. 00:14
 19/22 fahéjas Alien ***** válasza:

A lényeg, hogy ne közhelyekkel, és tartalmatlan, általános rizsát tolj, az nem hiszem, hogy népszerű, maximum a nagyon buta lányokkal.

Legyél őszinte, de csak amennyire kell... az a jó, ha valaki egyszer irányítja a párbeszédet, de a másikat is engedi játszadozni... és folyamatosan fent kell tartani az érdeklődést.

És nem árt egy kis magabiztosság is és kellő lazaság. - mert ha látszatra majd infarktust kapsz a dumálgatás alatt, akkor az elvágja az esélyeket.

2014. nov. 4. 00:28
 20/22 anonim ***** válasza:
Ha nincs közös érdeklődési kör, b***hatod a "jó dumát".
2014. nov. 4. 02:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!