Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Vannak itt olyan emberek akik...

Vannak itt olyan emberek akik az interneten ismerkedtek meg, összejöttek és boldogan élnek?

Figyelt kérdés
Kiváncsi lennék, hogy hol ismertétek meg, mennyi idő telt el ameddig találkoztatok,milyen messze laktatok, egyből összekőltöztettek vagy ment a távkapcs? Azt se bánnám hogy ha röviden leírnátok a kis kapcsolatotókat ha nem lenne gond :-)

2014. nov. 2. 21:56
 1/9 anonim ***** válasza:
ha leírnám, a netezéstől is elmenne a kedved
2014. nov. 2. 21:57
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem hinném :-) kiváncsi vagyok :-P
2014. nov. 2. 21:57
 3/9 anonim ***** válasza:

Igen, mi.

Chat.hu-n ismerkedtünk meg anno, 3-4 hónap telt el, míg találkoztunk (közben egy ideig nem is beszéltünk). 16 éves voltam, ő 20. 60 km-re, de a sulija 40-re volt. Egy ideig távkapcs, majd szakítottunk, aztán "barátság extrákkal", végül szerelmet vallott, összejöttünk megint. Azóta együtt élünk, eljegyzett, megvagyunk.

2014. nov. 2. 22:00
 4/9 Láttál már,de mégse :) ***** válasza:

Itt ismertem meg,de nem direkt ilyen kérdéssel,csak "összefutottunk".

Talán 1-2 hónap után találkoztunk,utána pár randi,kevesebb,mint egy hónap és össze is jöttünk,azóta együtt vagyunk,ennek már több,mint egy éve.

2014. nov. 2. 22:01
 5/9 anonim ***** válasza:

Hello !

Egy chaten ismerkedtünk meg már vagy tiz éve összeházasodtunk 2 gyerek . Nemsokára válás... kb ennyi.

De teljesen mindegy hol ismerkedsz lehet ugyanúgy jó és rossz is az eredmény.

2014. nov. 2. 22:03
 6/9 A kérdező kommentje:
#3 szép :-)
2014. nov. 2. 22:05
 7/9 anonim ***** válasza:

Gyk <3

Kb fél éve írt rám egy nagyon szimpatikus hölgy. Beszéltünk itt egy hétig (nagyon sok nagyon hosszú üzenetekkel) majd áttértünk fészre. Na ott jött a nagy pofon, hogy van köztünk röpke 150km... De gyönyörű *.* :) Nem haboztam, a következő héten már mentem is hozzá. Szerencsére kölcsönös volt a szimpátia. Aznap össze is jöttünk. Most sajnos távkapcsolat, amikor csak tudunk talizunk. Én januárban költözöm Bp-re amivel már 200km-re nő a távolság, de nagyon remélem, hogy jön velem :D

2014. nov. 2. 22:09
 8/9 A kérdező kommentje:

18 éves vagyok, összejöttem egy lánnyal,kb 200 km re lakik tőlem, már vagy 4 honapja . mmorpg játékba ismerkedtünk meg, és folytattjuk facen. Voltak sok nehéz pillanataink, párszor össze is vesztünk de nem bírtuk egymás nélkül.Most már ott tartunk hogy bármi legyen is találkozni fogunk és eggyüt akarunk élni majd idővel. Tényleg úgy érzem hogy megtaláltam az igazit benne. Nagyon szeretjük egymást. Hogy mi lesz nemtudom de csak a nyáron találkozhatunk szeríntem, kérdéses meg hogy hogyan . :-D

U.I bocsi a helyesírás hibákért, teloról vagyok és gyorsan írtam :-D

2014. nov. 2. 22:11
 9/9 A kérdező kommentje:

#7 tényleg nem haboztál :-)

Nekem sajnos nincs lehetőségem meglátogatni még...

2014. nov. 2. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!