Pasik! Mit tennetek ha a lanyrol akivel ismerkedtek kiderulne, hogy. (? )
Az egyik labfejen hianyzik egy ujja? Nem annyira feltuno mivel igy szuletett, nem pedig leszakadt valahogy. Ketszer ra kell nezni,h ertsd mi nem oke.
Meg nem szeretnetek a csajt, meg az ismerkedo fazisban lennetek, csak tetszene nektek.
Ja es oszinten ha kerhetem :D ha nem akarjatok,h leponozzanak irjatok privatban.
17/L
Alapvetően leszarnám de most itt valaki felvetette hogy mi van ha plyan genetikai rendellenesség ami örökletes? Bár lehet hogy az elváltozások minden egyes generációval enyhülnek.
De...
Pl egy dokumentumfilmben láttam hogy idővel az evolúció sprán elhagyjuk a nem használt testrészeket, pl valakinek ki sem nő az összes bölcsességfoga, és a lábon a kisujjnak sincs semmi funkciója (mint ahogy a vakbél is inkább átok mint áldás) szóval vagy torzszülött vagy, vagy az evolúció új lépcsőfoka. :)
#15 Szóval nem te vagy a következő lépcsőfok az evolúcióban? :(
Nem baj, ebben az esetben a második szó áll fenn. #14 voltam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!