Huszonévesen nektek is nehezebben megy az ismerkedés és egyre kevesebb a lehetőség?
Figyelt kérdés
2014. nov. 2. 14:06
1/12 anonim válasza:
Még csak huszonévesen lehet igazán ismerkedni!
3/12 anonim válasza:
Nekem könnyebb.
Tizenevesen eleg gazul neztem ki de azota megferfiasodtam,tobb az onbizalmam.
4/12 anonim válasza:
talán csak egyre kevésbé tudod meglátni a lehetőségeket :)
5/12 Buford Tannen válasza:
sztem pont hogy akkor a jobb
6/12 anonim válasza:
a-a
én régen egyáltalán nem mertem ismerkedni, most egyetemen kezdek feloldódni, a bulik, a társaság, kapcsolatok... alakulnak a barátságok, haverok, és a csajok is :)
22f
7/12 anonim válasza:
Szerintem ezek a legszebb évek.Lehetőség pedig mindig akad,csak meg kell látni és ragadni!Persze csalódik az ember,de mindenből fel lehet állni.Én lassan harminc leszek,de még nem adtam fel.Igaz,most egy nagy kudarc kicsit elvette a kedvemet,de majd visszatér.
8/12 A kérdező kommentje:
Ha ezek a legszebbek, akkor félek, hogy számomra milyen lesz a többi...
2014. nov. 2. 14:18
9/12 anonim válasza:
Én lányként így érzek. A velem egykorú vagy fiatalabb srácok túl gyerekesek, csak a buli meg a szex számít. Az idősebbek meg már foglaltak, vagy csak hülyíteni akarnak... 23L
10/12 anonim válasza:
Én a kérdezővel érzek együtt, sokkal nehezebb komoly kapcsolat céljából barátnőt találni, mint azt korábban gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!