Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek most akkor mit akar?

Szerintetek most akkor mit akar?

Figyelt kérdés
Van egy fiu akivel egy buliban talalkoztam es azota beszelunk es mindig bokolt aztan elkezdett hanyagolni ki is irtam ide hogy mit akar szerintetek irtatok hogy probalkozott nem jott be aztan hagyta .......de most megint irogat es egyik este irta hogy tetszem neki es komoly kapcsolatot akar de akkor en epp reszeg voltam es baratnom valaszolt neki e erre mondta hogy jo akkor majd reggel megbeszeli velem ....de reggel annyit irt hogy jaj nem is emlekeztem hogy irtam neked (ez tudom hogy kamu mert mar tobbszor eljatszotta) azota ugyanugy besuelunk mint elotte ....most akkor mit akar szerintetek?.....(bocsi hogy ilyen hosszan es bonyolultan irtam remelem ertitek)
2014. nov. 2. 12:24
 1/1 anonim ***** válasza:

értjük persze, valószínűleg ő is részeg volt xD

és azért nem tudja mit írt :D

hagyd a fenébe bolond az ilyen :/

2014. nov. 2. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!