Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nem akar velem összejönni?...

Nem akar velem összejönni? Vagy ez csak nekem szokatlan, hogy ilyen sokáig vár?

Figyelt kérdés

Van egy srác (21) akivel pár hónapja randizgatunk.. az elsőn nem volt semmi, a másodikon megfogta a kezem, megcsókolt stb és itt leragadtunk... azóta akárhányszor találkozunk, már csókkal köszön ölelget stb tehát úgy vjselkedik mintha járnánk..és közben mégse.. .-.

ui.: megbeszélni már próbáltam még az első pár randi után vele, de azt mondta "randizgatunk" , és le is zárta a témát ._.

2014. nov. 1. 22:25
 1/3 anonim ***** válasza:
78%
Muszáj mindjárt ajtóstul rontani a házba? Lehet lassúra akarja fogni, meg akar ismerni, nem?
2014. nov. 1. 22:28
 2/3 A kérdező kommentje:

Akkor meg ne játsza el, hogy együtt vagyunk.

Itt csak a formalitás hiányzik, hogy ki legyen mondva, csak azt nem értem mi tartja vissza.

Én is gondoltam rá, hogy csak meg akar ismerni, de akkor azt szerintem nem így kéne csinálnia, mert csak összezavar vele..

De köszi :)

2014. nov. 1. 22:36
 3/3 anonim ***** válasza:

Mondjuk ez így biztos elég kényelmes lehet neki, hisz ha összekavar/összejön mással, akkor senki sem vethet a szemére semmit, neki nincs barátnője, ő csak randizgatott. :)

Azért én ezt megpróbálnám vele tisztázni és erőltetni ezt a beszélgetést, nehogy a végén te legyél megbántva valami félreértés okán.

2015. márc. 1. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!