Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hova lettek a rendes, nem...

Hova lettek a rendes, nem taplo sracok?

Figyelt kérdés

mindenhol csak ezek az ecsetfeju, tokeletes lanyt (nagy mell nagy kerek segg tokeletes alaku lanyok ) kereso nocsabasz fiuk vannak..

hianyoznak a regi rendes, kicsit helyes, de magukat nem nagyra tarto fiuk 😞

ugy erzem igy en se fogok soha majd kesobb baratot talani, hiszen magas, vekony szarsag...

2014. nov. 2. 00:28
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Adaptáció a szó, amit keresel :)
2014. nov. 2. 00:46
 12/30 A kérdező kommentje:
lehet hogy nem haltatok ki, de ez a rossz tobbseg kozott tenyleg nehez eszrevenni mar a "jokat" is..
2014. nov. 2. 00:47
 13/30 anonim ***** válasza:
10-es nemirt hulyeseget.Sokszor en is inkabb cseszek az egeszre.Odamegyek egy lanyhoz normalisan mondok neki valamit aztan jatsza a flegma lanyt.Aztan csak ugy szorakozasbol lejaratatt.Rairok a 10 csajra az ismerkedos oldalon.10-bol nulla valasz:DMeg arra se vagytok meltok hogy lerazzatok ott:D Ha kell kuldok kepet.Nemvagyok ronda.Es Sok csaj ismerosom van,mindel kijovok.Nincs velem semmi baj,atlagos srac vagyok.Ti avgytok amr tul flegmak mert orultok hogy a 30 evesek is probalkoznak nalatok.
2014. nov. 2. 00:49
 14/30 anonim ***** válasza:
#8asén vagyok a 9es engem is elfoghatna az irigység de hidd el szeri.term jók vavgy az olyan csajoknak csak merj odamenni jozzájuk de általában ezek picsäk .kitartás nemsokára rádõbbenek majd hogy nem jó es akkor vége az oruletnel a pavak vetény tarsak
2014. nov. 2. 00:51
 15/30 anonim ***** válasza:

MAjd akkor jonnek ra hogy milyen szemetek voltak mikor 30 evsen mar nemfogjak tudni felvenni a versenyt kulsoleg a 20 evesekel.

Csajok 18-25 ev korul a legvonzobbak,Pasik viszont 30-35 korul.Most meg nagylanyok.De a kocka fordul naluk is!

2014. nov. 2. 00:54
 16/30 A kérdező kommentje:
sose fognak rajonni.. egyre tobben imadjak oket! nem baj en majd a kiveteleket erositen :)
2014. nov. 2. 00:55
 17/30 anonim ***** válasza:

(nem olvastam a hozzászólásokat, szóval lehet h már vki leírta)

Első gondolatom: A csajok a "rossz" fiúkat szeretik, szóval én elmehetek a jó pi**ába.

A második meg h: jó nem egészen így van... írnék regényt de olyan késő van már.. :D

Hirtelen még az jutott erről eszembe h ez a sok kö**ög miatt a normális lányok már alapból úgy állanak hozzám is h csak egy újabb dugni akaró nyomorék vagyok... felháborító.

2014. nov. 2. 00:59
 18/30 anonim válasza:

Arra még nem gondoltál, hogy változtatsz az étrendeden és inkább leszel vékony te is? Sok mindenen nem változtathatunk a külsönkön, de a vékonyság csak tőled függ.

Egyébként nem tartozom a fenti ecsetfejű stb. csoportba, de a vékonyság a gyenge pontom :)

2014. nov. 2. 01:00
 19/30 A kérdező kommentje:

orokolt a vekonysagom.. hiaba eszek 3x tobbet egy hizo ducibb lanynal, megse latszik.

most remelem sokan nem csak ugy mondjak itt higy ok tenyleg normalisak, ha kicsit nagyobb lennek en lennek az elso aki egy ilyen fiut meglatva rohanna a karjaba :D

2014. nov. 2. 01:05
 20/30 anonim ***** válasza:
Eltűntek, meghúzódtak, mert nem erre van igény. A csajoknak a menő, pofátlan, tapló srácok kellenek.
2014. nov. 2. 01:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!