Hova lettek a rendes, nem taplo sracok?
mindenhol csak ezek az ecsetfeju, tokeletes lanyt (nagy mell nagy kerek segg tokeletes alaku lanyok ) kereso nocsabasz fiuk vannak..
hianyoznak a regi rendes, kicsit helyes, de magukat nem nagyra tarto fiuk 😞
ugy erzem igy en se fogok soha majd kesobb baratot talani, hiszen magas, vekony szarsag...
MAjd akkor jonnek ra hogy milyen szemetek voltak mikor 30 evsen mar nemfogjak tudni felvenni a versenyt kulsoleg a 20 evesekel.
Csajok 18-25 ev korul a legvonzobbak,Pasik viszont 30-35 korul.Most meg nagylanyok.De a kocka fordul naluk is!
(nem olvastam a hozzászólásokat, szóval lehet h már vki leírta)
Első gondolatom: A csajok a "rossz" fiúkat szeretik, szóval én elmehetek a jó pi**ába.
A második meg h: jó nem egészen így van... írnék regényt de olyan késő van már.. :D
Hirtelen még az jutott erről eszembe h ez a sok kö**ög miatt a normális lányok már alapból úgy állanak hozzám is h csak egy újabb dugni akaró nyomorék vagyok... felháborító.
Arra még nem gondoltál, hogy változtatsz az étrendeden és inkább leszel vékony te is? Sok mindenen nem változtathatunk a külsönkön, de a vékonyság csak tőled függ.
Egyébként nem tartozom a fenti ecsetfejű stb. csoportba, de a vékonyság a gyenge pontom :)
orokolt a vekonysagom.. hiaba eszek 3x tobbet egy hizo ducibb lanynal, megse latszik.
most remelem sokan nem csak ugy mondjak itt higy ok tenyleg normalisak, ha kicsit nagyobb lennek en lennek az elso aki egy ilyen fiut meglatva rohanna a karjaba :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!