Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért nem ír? Tök sokat...

Miért nem ír? Tök sokat beszéltünk élőbe, szóval nem értem miért nem ír! Szerintetek? Többi lent!

Figyelt kérdés
Voltam egy házibuliba a héten és nagyon jó volt ! ott volt az a fiú aki tetszik és tök jókat dumáltunk meg megfogta a derekamat, meg ölelgetett, meg mindig azt akarta hogy melléüljek vagy ő ült oda és elvitt táncolni is!Szerintetek fog írni? Már beszéltünk egy párszor facen de most miért nem ír ezek után? És szerintetek tetszem neki? :D

2014. nov. 1. 21:25
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon is jól csinálja, nem a fészbúkon kell élni. Találkozzatok még élőben!
2014. nov. 1. 21:27
 2/7 RRR ***** válasza:

nem szeret irkálni

passz

2014. nov. 1. 21:28
 3/7 Rékcsi ***** válasza:
Mert skót
2014. nov. 1. 21:34
 4/7 Buford Tannen ***** válasza:
Jobban szeret élőben kommunikálni veled :)
2014. nov. 1. 21:36
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :) de amúgy meg buli előtt is dumáltunk és most nem akarok én írni megint! :(
2014. nov. 1. 21:53
 6/7 anonim válasza:
Szerintem tudakold meg ismerőstől, vagy ismerősök ismerőseitől hogy mit gondol :P
2014. nov. 2. 22:03
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nem érdekled (eléggé...)

Ha még nem is szeret írni, legalább egy találkozót megbeszélne veled,ha szeretne...

2014. nov. 9. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!