Lányok, előfordult már hogy elutasítottatok egy olyan pasit akiről kiderült hogy valójában nagyon jó ember?
Igen,van abban valami,hogy a lányok a rosszfiúkra buknak.
De csak azért,mert ilyenkorazt hisszük,hogy majd mi ki tudjuk terelni a mostani világából,hogy jófiú legyen,amikor már meghóditottuk és megkaptuk,akkor vagyunk boldogok és elégedettek.
A jófiú,jófiú marad..a rosszfiú pedig izgalomba hz és élményt nyújt azzal,hogy jófiút faragysz belőle..
:D
Kicsit érthetetlen..tudom..
Én is egy rosszfiúba szerettem bele,és büszke voltam magamra mikor megtudtam hóditani,szó szerint az ujjaim köré csavartam.
Nekem ez a véleményem.
De amúgy volt,hogy megismertem egy rendes srácot,de visszautasitottam mert nem jött be.
Én férfiként már jártam így többször is.
Most legutóbb is megismerkedtem egy nagyon kedves lánnyal akinek tetszett, hogy normális, értelmes, férfi vagyok, hogy mindig kedves vagyok, odafigyelek rá. Először csak barátkoztunk aztán kialakult valami több, és ő akkor lépett vissza, amikor érezte, hogy többet érzek iránta, akkor megmondta, hogy egy nagyon jó, és értékes embert ismert meg bennem, de ő csak barátságot szeretne. Neki kapcsolatra nem egy ilyen kedves,türelmes, nyugodt férfi kell, hanem egy erős, határozott, akaratos férfi. :)
És ezt mondta nekem:
"igen lehet ezt kéne tenni a cuki pasik nem kellenek senkinek, hiába azt mondják a csajok."
És nem tudtam rá haragudni mert tudom, hogy igen a legtöbb nő ilyen. :)
Kedves 18-as a 17-es válaszoló vagyok ismét. :)
Én nem látom, hogy felnőne egy olyan generáció amilyenről te írsz. Sőt ha ezelőtt 10 nőből mondjuk a fele volt így nevelve, most eljutott oda a világ hogy a facebook, meg tárasi 10 nőből 9-et ilyenre nevelnek, hogy csak az akaratos, erőszakos, gátlástalan férfi a férfi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!