Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csajok! Baj ha egy pasi nem...

Csajok! Baj ha egy pasi nem éjszaka bulizik?

Figyelt kérdés
Sorozatban látom hogy face en azzal menőznek hogy b..sztak be, mennyit ittak, melyik diszkóban stb. És ez milyen menő. 24 vagyok, de sosem vonzott az, hogy éjjelente menjek diszkókba,xy csajjal hemperegjek mert könnyen kapható és társai. Voltam ilyen helyeken de utáltam. Nem szeretek otthon ülni, ha valakivel elmehetek, szeretek emberek közt lenni, de nem éjszaka valahol valami drága helyen, max házibuli. Nekem az is jó ha megiszunk valamit, akár fél órát ha sétálunk stb. Sokszor kapom lányoktól, hogy milyen gáz, lövik a pizsit ennyi idősen, éljem ki magam stb. Engem sosem vonz, hogy hetente, havonta ezt csináljam, máshogy is kiélhetem magam. Már zavar, hogy ilyen dolgokkal kötnek belém a nők, és emiatt puha.ocsnek mondanak. Én vagyok a béna, mert nekem más a"buli"?
2014. nov. 1. 12:44
 1/5 anonim ***** válasza:
nincsen veled semmi gond :) én kiváltképpen rühellem, ha egy pasi állandóan csak bulizik és csak egyéjszakás kalandokban vesz részt :)
2014. nov. 1. 12:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Afterparty
2014. nov. 1. 13:06
 3/5 anonim válasza:
Végre valaki aki így gondolkozik. Egyáltalán nem baj, szerintem ez a normális. 20/L
2014. nov. 1. 13:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Sok álszent mondja, hogy "dehogy baj". kérdezőnek gondolom meg nem volt senkije.
2014. nov. 1. 17:13
 5/5 A kérdező kommentje:
azt honnan veszed hogy nem? Rosszul gondolod amúgy.
2014. nov. 1. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!