Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Rossz hogy pufi vagyok de ez...

Rossz hogy pufi vagyok de ez nem zavar? 14L

Figyelt kérdés

Sokan panaszkodnak a sulyuk miatt/annak ellenere hogy 2 labon jaro csontkollekciok/ de engem valahogy nem zavar hogy pufi vagyok. En igy jol erzem magam, nem vagyok olyan dagad hogy az karos legyen az egeszsegemre, szoval nem nagyon erdekel.

153cm vagyok e olyan 56-57kg. De ez valtozo van amikor lemegy 53ra aztan fel 57re. majd 59re aztan puff, 56ra.:D folyton valtozik a sulyom. mert eleg rendszertelenul eszek. Van amikor sokat es egyszerre, van amikor nagyon keveset eszek. Nem azert mert koplalok hanem mert elfelejtek enni vagy eppen nincsen ra idom.:D

Szoval rossz ez?

Gondolom ha vekony lennek a fiuk is jobban szeretnenek. De igazabol ez se izgat. Bizos van olyan srac akinek nem szamit nehany plusz kg.

2014. okt. 31. 22:38
1 2
 11/16 anonim válasza:
Ha jól szopsz akkor semmi
2014. okt. 31. 23:13
 12/16 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat:)^^

es igen kis ertelmisegem. 14 evesen ugy de ugy tudok szopni, olyan nyelv technikam van, hogy eldobod az agyad, draga.

Amugy.biszex vagyok. igen.biszex.

neha rosszul vagyok a ferfiaktol.

2014. okt. 31. 23:18
 13/16 anonim válasza:
Mondom ha leszopsz akkor semmi nincs
2014. okt. 31. 23:26
 14/16 anonim válasza:
Na most... 14 évesen úgy szopsz de úgy... Gratulálok. Szánalom...
2014. okt. 31. 23:37
 15/16 A kérdező kommentje:

figyelj

SZARKAZMUS

mondd valamit a szo?

2014. okt. 31. 23:45
 16/16 anonim ***** válasza:
szar-kazmus vagy szarka-zmus. háhá!
2014. nov. 1. 00:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!