Rossz hogy pufi vagyok de ez nem zavar? 14L
Sokan panaszkodnak a sulyuk miatt/annak ellenere hogy 2 labon jaro csontkollekciok/ de engem valahogy nem zavar hogy pufi vagyok. En igy jol erzem magam, nem vagyok olyan dagad hogy az karos legyen az egeszsegemre, szoval nem nagyon erdekel.
153cm vagyok e olyan 56-57kg. De ez valtozo van amikor lemegy 53ra aztan fel 57re. majd 59re aztan puff, 56ra.:D folyton valtozik a sulyom. mert eleg rendszertelenul eszek. Van amikor sokat es egyszerre, van amikor nagyon keveset eszek. Nem azert mert koplalok hanem mert elfelejtek enni vagy eppen nincsen ra idom.:D
Szoval rossz ez?
Gondolom ha vekony lennek a fiuk is jobban szeretnenek. De igazabol ez se izgat. Bizos van olyan srac akinek nem szamit nehany plusz kg.
Koszonom a valaszokat:)^^
es igen kis ertelmisegem. 14 evesen ugy de ugy tudok szopni, olyan nyelv technikam van, hogy eldobod az agyad, draga.
Amugy.biszex vagyok. igen.biszex.
neha rosszul vagyok a ferfiaktol.
figyelj
SZARKAZMUS
mondd valamit a szo?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!