Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Rossz hogy pufi vagyok de ez...

Rossz hogy pufi vagyok de ez nem zavar? 14L

Figyelt kérdés

Sokan panaszkodnak a sulyuk miatt/annak ellenere hogy 2 labon jaro csontkollekciok/ de engem valahogy nem zavar hogy pufi vagyok. En igy jol erzem magam, nem vagyok olyan dagad hogy az karos legyen az egeszsegemre, szoval nem nagyon erdekel.

153cm vagyok e olyan 56-57kg. De ez valtozo van amikor lemegy 53ra aztan fel 57re. majd 59re aztan puff, 56ra.:D folyton valtozik a sulyom. mert eleg rendszertelenul eszek. Van amikor sokat es egyszerre, van amikor nagyon keveset eszek. Nem azert mert koplalok hanem mert elfelejtek enni vagy eppen nincsen ra idom.:D

Szoval rossz ez?

Gondolom ha vekony lennek a fiuk is jobban szeretnenek. De igazabol ez se izgat. Bizos van olyan srac akinek nem szamit nehany plusz kg.

2014. okt. 31. 22:38
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Nem a külső számít. Nincs veled gond szerintem. Ha téged nagyon zavar, sportolj.
2014. okt. 31. 22:39
 2/16 anonim ***** válasza:
Miért lenne rossz? Nem értem. :D
2014. okt. 31. 22:40
 3/16 anonim ***** válasza:
53%
"pufi vagyok" de édes vagy istenem :D
 4/16 anonim ***** válasza:
Az lenne rossz, ha zavarna.
 5/16 anonim ***** válasza:
Nem baj. Van olyan srác aki azokat a nőket, lányokat preferálja akiken "van mit fogni". Ettől függetlenül valami rendszert vihetnél az étkezésedbe, jobb lenne a szervezetednek.
 6/16 anonim válasza:
A rendszertelen táplálkozás okozhat komolyabb bajokat is arra azért figyelj oda. Egyébként meg mindnyájan mások vagyunk, ezért van akinek a vékonyka lányok jönnek be, van akinek a picit husiabbak. (nekem pl az utóbbi jobban bejön) Ha meg jó érzed magad így akkor ne foglalkozz ilyesmivel. Amúgy meg ha találsz egy olyan fiút akkor akivel teljes mértékben egy 'hullám' hosszon vagytok akkor azt nem nagyon fogja izgatni a te súlyod ami abszolút nem számít pufinak. Remélem valamit sikerült segítenem. ;)
2014. okt. 31. 22:45
 7/16 anonim ***** válasza:

Ez mind szép és jó, de ne mondd azt, hogy nem káros az egészségedre.

Mindennemű túlsúlynak vannak egészségügyi következményei.Az más téma, hogy nyilvánvalóan aki teljesen el van hízva, az hatalmas veszélynek teszi ki magát, míg a néhány kg nem jelent semmilyen észlelhető problémát, de ettől függetlenül sokféle betegség kialakulásának növelheti az esélyét.

Viszont nem kell megijedni, veled nem hiszem, hogy gond lenne, nem vagy túlsúlyos, és abban a korban vagy, amikor az ember valamennyit amúgy is hízik a hormonális változások és egyéb tényezők miatt és nagyon könnyen is tud fogyni, szóval lehet, hogy a mostani pufiságod egy-két év múlva már sehol sem lesz.

Én inkább a rendszertelen étkezésed miatt aggódnék, mert abból semmi jó nem származik.

2014. okt. 31. 22:48
 8/16 anonim ***** válasza:
En is igyan ilyen vagyok. Ha gondolod irj ide nekem privibe! 14/f
2014. okt. 31. 22:53
 9/16 anonim válasza:
Egészségtelen. De jól érzed magad a bőrödben és el sem hiszed mennyirejó ilyet olvasni hiszen ma már "gáz" ha valakin súlyfelesleg van. Akárhogy is nézel ki gyönyörű vagy úgy ahogy vagy!!! Jobb ha ezt végre fel fogná minden nyavalygó tizenéves...
2014. okt. 31. 22:59
 10/16 anonim ***** válasza:
képet!
2014. okt. 31. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!