Rossz hogy pufi vagyok de ez nem zavar? 14L
Sokan panaszkodnak a sulyuk miatt/annak ellenere hogy 2 labon jaro csontkollekciok/ de engem valahogy nem zavar hogy pufi vagyok. En igy jol erzem magam, nem vagyok olyan dagad hogy az karos legyen az egeszsegemre, szoval nem nagyon erdekel.
153cm vagyok e olyan 56-57kg. De ez valtozo van amikor lemegy 53ra aztan fel 57re. majd 59re aztan puff, 56ra.:D folyton valtozik a sulyom. mert eleg rendszertelenul eszek. Van amikor sokat es egyszerre, van amikor nagyon keveset eszek. Nem azert mert koplalok hanem mert elfelejtek enni vagy eppen nincsen ra idom.:D
Szoval rossz ez?
Gondolom ha vekony lennek a fiuk is jobban szeretnenek. De igazabol ez se izgat. Bizos van olyan srac akinek nem szamit nehany plusz kg.
Ez mind szép és jó, de ne mondd azt, hogy nem káros az egészségedre.
Mindennemű túlsúlynak vannak egészségügyi következményei.Az más téma, hogy nyilvánvalóan aki teljesen el van hízva, az hatalmas veszélynek teszi ki magát, míg a néhány kg nem jelent semmilyen észlelhető problémát, de ettől függetlenül sokféle betegség kialakulásának növelheti az esélyét.
Viszont nem kell megijedni, veled nem hiszem, hogy gond lenne, nem vagy túlsúlyos, és abban a korban vagy, amikor az ember valamennyit amúgy is hízik a hormonális változások és egyéb tényezők miatt és nagyon könnyen is tud fogyni, szóval lehet, hogy a mostani pufiságod egy-két év múlva már sehol sem lesz.
Én inkább a rendszertelen étkezésed miatt aggódnék, mert abból semmi jó nem származik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!