Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért csak barátnak akar...

Miért csak barátnak akar minden lány? :/

Figyelt kérdés
2014. okt. 31. 17:41
 1/9 anonim ***** válasza:
CSÚNYA vagy? Nincs PÉNZED? Kicsi a FASZOD?
2014. okt. 31. 17:42
 2/9 anonim ***** válasza:
Mert nem egyenrangú félként kezeled őket, hanem alárendeled magad nekik.
2014. okt. 31. 17:42
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem rendelem alá magamat senkinek... Nem vagyok papucs, szoktam szexuális megjegyzéseket is tenni (persze csak módjával), meg minden.
2014. okt. 31. 17:44
 4/9 anonim ***** válasza:
Hánynak mondtad, h megdugnád?
2014. okt. 31. 17:44
 5/9 A kérdező kommentje:
Soknak.
2014. okt. 31. 17:48
 6/9 anonim ***** válasza:
Itt a baj.
2014. okt. 31. 17:49
 7/9 anonim ***** válasza:
Akkor csak idiótákkal volt dolgod barátom:D
2014. okt. 31. 17:49
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem ennyire közvetlenül. Jó, nyilván volt olyan is, enyhén magas véralkoholszinttel, de egyébként kifejezetten kulturált módon szoktam ismerkedni, vagyis én így gondolom.
2014. okt. 31. 17:50
 9/9 anonim válasza:
akkor olyasmi helyzetben vagy mint én. nekem is sok lány barátom volt a sulis évek alatt de komolyra egyik se akarta venni pedig szerettem volna egy barátnőt,komoly kapcsolat híve vagyok meg amugy is rendes helyes srácnak tartottak, sokat görcsöltem rajta próbálkoztam meg minden de hogy legyen valakim de nem lett ,aztán mondták hogy lazán, ne görcsöljek,és ugy sikerűlni fog. sikerűlt is mert nem görcsölök 2 éve, de ugyan ugy nincs barátnőm és még nem is volt most vagyok 24.
2014. okt. 31. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!