A neten ismerkedés halott ügy?
Figyelt kérdés
Több társkeresőt megjártam, chateltem, itt gyik-en is beszélgettem egy-két emberrel, de azt veszem észre, hogy ha sikerül végre valahára csevegni akkor is én koptatom a számat amíg a másik csak odavág valamit. Ha 2014-ben már minden az internet körül forog, akkor kultúrált társalgást miért nem lehet még mindig folytatni?2014. okt. 30. 22:46
21/21 anonim válasza:
Lányokra az vonatkozik, hogy kapnak x levelet, és abban vagy lesz olyan, ami tetszik nekik, vagy nem. A kitűnés itt úgy működik, hogy a legtöbb férfi elsősorban a képet nézi, és az alapján dönt, hogy írjon, vagy ne. Aki kevésbé néz ki jól, az kevesebb levelet kap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!