A neten ismerkedés halott ügy?
Figyelt kérdés
Több társkeresőt megjártam, chateltem, itt gyik-en is beszélgettem egy-két emberrel, de azt veszem észre, hogy ha sikerül végre valahára csevegni akkor is én koptatom a számat amíg a másik csak odavág valamit. Ha 2014-ben már minden az internet körül forog, akkor kultúrált társalgást miért nem lehet még mindig folytatni?2014. okt. 30. 22:46
11/21 anonim válasza:
A való életben sem könnyebb normális párt találni szerintem.
12/21 anonim válasza:
Az a lényeg,hogy jól nézz ki,helyes/szép legyél és tiéd a világ.Ha nem annak születtél,akkor meg ásd el magad kb...
Ez a mai világ.Élőben is,neten még inkább ilyen.
13/21 anonim válasza:
Azért nem lehet, és azért van baj a társkereső oldalakkal, mert teli van olyan férfiakkal, akik csak arra mennek rá, hogy a farkukat mutogassák másokkal, így a normális felhasználókat elriasztják ezektől a tevékenységtől és szinte csak a buta társaság marad. Vannak olyanok akikkel lehet beszélgetni, ismerkedni és találkozni is tudsz velük, de iszonyat ritka.
14/21 anonim válasza:
Előző vagyok és az előttem lévő hozzászólásra reagálnék én is egy kicsit. Igen, sajnos a fiatalság körében, már csak a külső számít. Az, hogy Te milyen is vagy, azt egy képről nem lehet meg ítélni, annyira nem szeretem azokat az embereket, akik csak külső alapján tudnak ítélkezni. Persze, az is egy szempont. De vannak például a lányok.. a 90%-uk, csak külső alapján ítél és olyan srácokkal jön össze, aztán meg panaszkodnak, hogy megcsalta őket, meg nem szereti, bunkó stb. Igen, mert a másikat nem tudják megismerni.
15/21 anonim válasza:
Nem lehet,sokszor probáltam már,de semmi értelme..
16/21 A kérdező kommentje:
22/f vagyok a miheztartás végett :) nincsenek hatalmas igényeim, csak annyi, hogy értelmesen el lehessen beszélgetni kölcsönös érdeklődéssel, de sajnos ilyet nem tapasztalok, pedig a társkeresőnek pl. ez lenne a célja. Olyat meg hogy egy lány írjon, nem tapasztaltam. Ha annyi farokmutogató ír rájuk, akkor nekik kellene válogatni a szimpatikusak közül inkább.
2014. okt. 30. 23:00
17/21 anonim válasza:
Szevasz Sanyikám Jókai vagyok a Pilvaxból! Gyertek már itt vannak az ifjak is.
18/21 anonim válasza:
Férfiként társkeresőn akkor van esélyed, ha valamiért jobb vagy, mint ott a többség, és ezt jól be is tudod mutatni. Nagyon nehéz a másik érdeklődését felkelteni, mert óriási a konkurencia, könnyű elveszni a tömegben. Ha pedig elvesztél, akkor elvesztél.
20/21 A kérdező kommentje:
#18 ez a lányokra is igaz kell hogy legyen, ha nem számoljuk a szexragadozókat persze.
2014. okt. 30. 23:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!