Külsőre tetszik, de sok dologban különbözünk, van így értelme?
Van egy lány, aki nagyon tetszik, de ő komolyabb, mint én. Nem jár bulizni, a kikapcsolódás neki az, ha könyvet olvas, vagy elmegy színházba. Nem tudom, hogy így lenne-e értelme kapcsolatba bonyolódni, mert az egészen biztos, hogy ahova és akikkel én járok szórakozni, oda őt nem tudnám magammal vinni, mert nem érezné jól magát.
Szerintetek ettől függetlenül működhetne a dolog, vagy bele se kezdjünk?
Kezdj bele
egyáltalán tetszel neki, vagy csak neked tetszik?
Nem tudom, hogy hová jársz szórakozni, de attól, hogy egy lány komolyabb, még nem jelenti azt, hogy sótlan.
Egyébként is a lányok hamarabb érnek, mint a fiúk.
Mi lenne, ha megkérdeznéd, hogy eljönnél -e velem "ereszd el a hajam" buliba vagy borvacsorára vagy pálinkafesztiválra? Lehet, hogy még a végén igent mondana?
Attól ,hogy valaki könyvmoly, még ugyanúgy szeret lazítani, mint mások.
A Könyvmolyszövetség Titkára :)
Ja és egyébként osztom #4-es véleményét. Mert nem kell mindig egymás nyakán lógni.
Viszont a különböző érdeklődési kör nem azt jelenti, hogy néha-néha, ha a másik szeretné, nem lehet "áldozatot hozni" a másikért. Tegyük fel, hogy a párom kedvenc étele a bableves. Attól, hogy én nem szeretem a bablevest, még megfőzném neki.
#6-os voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!