Egy érdekes kérdés! Miért van az, hogyha nagyon jól elbeszélgetek valakivel, akiről nem tudom, hogy kicsoda, nagyon jól megy minden, várom, hogy írjon, stb? De amikor megtudom, hogy hogyan néz ki és nem túl szép akkor 1 perc alatt megváltozik minden!
Figyelt kérdés
Már több olyan is volt, hogy fórumokon vagy itt összetalálkoztam pár velem azonos érdeklődésű lánnyal, és nagyon jól elbeszélgettünk, vártam h írjon és mindig jókat beszéltünk!(skypeon pl)
Azonban amikor bejelöltük egymást fb-on, és láttam, hogy csúnyácska, akkor màr beszélni se akartam vele!
Miért van ez?
Ennyire számottevő, hogy mennyire szép valaki?
Ha élőben látnám ezeket az embereket, nem is kezdeményeznék beszélgetést velük, azonban amíg nem tudom, hogx kik ők, addig remekül megy minden.
2014. okt. 29. 23:47
11/13 anonim válasza:
Szégyelld is. Ez nem a legemberségesebb dolog. Sose tennék ilyet hogy ha valaki az én véleményem szerintem nem szép azzal én ne menjek sehova mert gáz... Hát ez a gáz hogy ezt érzed. Ha a szüleid meg idősödnek és szerinted már nem lesznek szépek velük se fogsz utcára menni?
12/13 A kérdező kommentje:
Miért alakulhatott ez ki bennem? Tudom h nem szep dolog, ezert is szeretnek valtoztatni rajta valahogxan.
2014. okt. 29. 23:58
13/13 anonim válasza:
Ugyanez a karakter vagyok :D bár lehet a csúnyák táborát is képviselem, sőt....
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!