Csak én érzem úgy, hogy ugyan olyan típusú kérdések cserélődnek itt nap, mint nap az oldalon, és mindenki megpróbál rá valami okosat mondani, de attól még úgyse találjuk meg itt a megoldást és kb. semmi értelme?
Figyelt kérdés
Kb. 2 éve vagyok fent az oldalon , de már kívülről fújom az összes kérdést , és meg se kell nyitnom,hogy tudjam miket írtak rá kb. Kicsit úgyérzem,hogy mindenki (én is) csak kínjában van itt , és meg márt tényleg nincs jobb ötlete,bizonyos dolgokat tekintve , de attól még itt nem lehet megoldást találni.. Rosszul érzem?2014. okt. 29. 22:37
1/9 anonim válasza:
Ritka dolgok egyike amikor én itt találtam megoldást.
2/9 Mellékhelység válasza:
Ahhoz hogy megtaláld a gyémánt félkrajcárt kapargatni kell a trágyadombon nap, mint nap.
4/9 A kérdező kommentje:
Hát , én már jó sok trágyát kitúrtam itt az tuti.. :D
2014. okt. 29. 22:39
5/9 anonim válasza:
Igen, sok kérdés felesleges, de 1-2 hasznos vagy érdekes néha becsúszik.
6/9 A kérdező kommentje:
Hát ja.. Leginkább engem az zavar,hogy annyi félős ember van itt,hogy komolyan néha elhiszem,hogy tényleg csak a gép az életük. Ha most felajánlanám,hogy 2 hónap múlva megyek a Bahamákra , és társat keresek , akkor senki se merne jönni , sőt még én lennék leszólni , hogy 'hogy képzelem,hogy egy idegennel menjek el' meg ilyenek.. Pedig nem hiszem,hogy ennyire élettelen lenne itt mindenki,sőt tudom,hogy nem.. De valamiért mégse mennek itt a dolgok szerintem senkinek sem..
2014. okt. 29. 22:48
7/9 anonim válasza:
mindenki megtalálja a megoldást magától is szerintem.
8/9 A kérdező kommentje:
igen,de pont azért írom,hogy magunktól találjuk meg,nem azért mert itt olvasunk valamit..
2014. okt. 29. 22:59
9/9 LeftBehind válasza:
Jól érzed. GYK az a hely ahova a közhelyek halni járnak. Én is kiraktam már párszor kb ugyanazt a kérdést olyan fél éves időközökkel, hátha így több ember fog válaszolni és a nagy számok törvénye alapján csak lesz valaki, aki tud valami hasznosat is írni. Valahogy nem jött be...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!