Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szép lányok, ha egy férfi nem...

Szép lányok, ha egy férfi nem jóképű, viszont magas, sportos testalkatú, jó ruhákban jár, tökéletes a fogsora, magabiztos, értelmes, humoros, akkor járnátok vele?

Figyelt kérdés
2014. okt. 29. 16:22
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nem vagyok sem igénytelen, sem tahó (bár köszönöm a feltételezést). Őszintén szólva arra gondoltam, hogy elmegyek kondizni, de láthatólag tökéletesen felesleges lenne.
2014. okt. 29. 17:10
 12/16 anonim ***** válasza:

Azért ne add fel. Sokat dob a külsőn ha valaki sportos :)

De mindenkinek más a helyes. Szoval biztod akad olyan akinek tetszel majd ...

2014. okt. 29. 17:56
 13/16 anonim válasza:
Nézd, csak azért mert itt páran könnyelműen írogatnak ezt-azt, nehogy úgy dönts hogy nem kezdesz el kondizni! Ha még nem sportoltál korábban, de most a külsőd vagy bármi más miatt el akarod kezdeni, akkor csináld! Nem kell tetszeni minden egyes lánynak, nem csak bradpitt arccal lehet csajt találni, és egy izmosabb testtel nagyobb az esély, és ha ezek mellé még van stílusod is, akkor főleg így van!
2014. okt. 29. 21:45
 14/16 anonim válasza:

Én a macis,magas,jóképű pasikat jobban szeretem, mint a kigyúrtakat..

21N

2014. okt. 30. 14:59
 15/16 A kérdező kommentje:
Sajnos a "jóképűség" született tulajdonság, azon változtatni nem, vagy csak korlátozott mértékben, nagyon drága plasztikai műtét útján lehet.
2014. okt. 30. 21:38
 16/16 anonim válasza:

Elég értelmetlen a kérdés háttere,mert ha a kérdésben szereplő fiktív figura a jövőbeli te,akkor azt akarod mondani hogy most te egy önbizalom hiányos,ostoba,savanyú emberke vagy? Ha ezen változtatni szeretnél akkor minden hajrám a tied, de ne az arcodat(és másokat)hibáztasd ha a jelenlegi személyiségjegyeid azok amik taszítóak számukra.

Mert valószínűleg azok.Ha valakinek nem tetszik a személyisége lehet akármilyen helyes,nem fogod vonzónak találni.

De sajnos nem fog menni a dolog ha az egészre csak az motivál hogy dögös nunit szerezz és nem az hogy emberként fejlődj.

Amúgy ezért kár a nőket hibáztatni.

Ha a férfi szót kicseréled nőre akkor ugyanilyen válaszokat kapsz,de inkább durvábbakat. Plusz gyakorlatban minden más szokott lenni,sok boldog pár van ahol az egyik fél konkrétan úgy néz ki mint egy krumpli,és mégis működik a dolog,pedig képzelheted hogy a másik fél nem így írta volna le az ideálját itt a gyakorikérdéseken(általában a pasi a krumpli,mivel meglepetés!A férfiak sokkal felszínesebbek a nőknél)

2014. nov. 25. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!