Ti már ismerkedtetek itt? És ha igen mi lett belőle? :D
Figyelt kérdés
2014. okt. 29. 15:01
11/24 anonim válasza:
Megismertem egy srácot, akivel nagyon sokban hasonlítottunk. Az elején nagyon rendes volt, sokat dumáltunk, de titokban belém volt esve és nem bírta elviselni, hogy a nagy korkülönbség miatt nem jönnék vele össze. Azt éreztette velem, hogy a koromból adódóan éretlen vagyok, mindig kijavított, tehát töröltem a fenébe.
Azóta nem ismerkedtem senkivel.
13/24 anonim válasza:
Pár nagyon szép hónap, aztán csalódás
14/24 anonim válasza:
magamra ráírok néha,de pirulva
15/24 anonim válasza:
Pár randevú, néha rövidebb kapcsolatok, de eddig csak éretlen lányokat fogtam ki, hiába azonos korosztály.
Ettől függetlenül még nem adtam fel a reményt rátalálni arra akivel minden téren megvan a tökéletes összhang. :-)
16/24 anonim válasza:
Igen, de nem lett belőle semmi.
20/24 anonim válasza:
nem ismerkedesnek indult... de lagzi lett :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!