Ismerkedtetek már meg kutyasétáltatás közben ellenkező neműekkel, hogy kapcsolat lett belőle?
Pár helyen azt olvasom lehet kutyusok sétáltatása közben ismerkedni lányokkal, máshol meg pont egy férfiú ecsetelte, ő bizony nem jött össze soha senkivel.
Most akkor már véglegesen! (A ti tényeitekre alapozva!)
Jöttetek már össze a másik nemből közvetlenül, vagy közvetve séták során? (Akár ha nem vele ismerkedtetek meg először, hanem egy ismerősével, majd később valamikor emiatt az ismerős miatt futottatok a másikkal össze?)
Nekem lassan 5 éve megvan a tacsim és 7 éve lakom a ltp-n.
Két év alatt ismertem kb. 20 embert (a házból), de velük is csak mosolygós, köszönős viszonyba voltam.
Maradék 5 évben nincs ház, ahonnan ne ismernék valakit, ne állnék meg vele beszélgetni.
Azóta két lányom is született, de a közös pont a legtöbb emberrel a kutya.
Több embert ismerek a kutyám révén, mint a szüléseim miatt. Pedig mindennap játszóterezünk, stb.
Ráadásul nekem jól is jött a sok ismeretség, mert így ismertem meg a szülészemet és a szülésznőmet (házaspár).
A gyerekorvost is ajánlották (egyik kutyás nővére), plusz sok doki lakik a ltp-n, így bármi problémánk van, már nem is kell messzire mennünk. :)
A férjemet nem a kutyázás által ismertem meg, hanem még az egyetemen.
Hajj de csípős itt valakinek a nyelve! :) Fel ne fald már a másikat, azért mert szerencsétlen csak "ember".
Elfogadom a szempontjaidat, de nekem meg az zavaró, ha valaki ennyire egysíkú. Nem házassági ajánlatot tettek neked, csak beszédbe elegyedtek veled - legalábbis (nem ismerve a helyzeteket ugyan, de) szerintem így volt sok-sok esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!