Lányok, nők! Ti mikor szoktátok ezt csinálni?
Figyelt kérdés
Kiírtam itt egy ismerkedéses kérdést, írt is üzenetet, majd elkezdtünk beszélgetni. Az első találkozás is meglett volna, de nem írt tegnap, pedig ő kezdeményezte a találkozást. Jól elvoltam egy csajjal, tudtunk halál komolyak is lenni, de viccelődtünk is. Majd egyszer csak valamiért letiltott. Nem tudom, hogy miért, nem adtam rá okot. (én 18/f, ő 17/l)2014. okt. 29. 13:32
1/5 anonim válasza:
valószinüleg megijedt a lány... de igazából nem tudom miért csinálta :/
2/5 era121416 válasza:
Valoszinu nem tetszettel neki es csak szivatott...:/
3/5 A kérdező kommentje:
Semmi olyat nem csináltam, amitől meg kellett volna ijednie. És nem vagyok olyan, mint a pasik 80%-a (ami szerintem eléggé pozitív).
2014. okt. 29. 13:39
4/5 anonim válasza:
Valószínű te túl komolyan gondoltad, ő meg nem.
5/5 A kérdező kommentje:
Legalább mondhatta volna, mert ez nagyon rosszul esett/esik nekem... :(
2014. okt. 29. 13:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!