Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy ismerkedjek pasikkal, ha...

Hogy ismerkedjek pasikkal, ha egyáltalán nincsenek barátaim?

Figyelt kérdés

Elköltöztem másik városba és nagyon nem az a barátkozó típus vagyok, soha nem is volt pasim. Most meg barátnőm sem. Elvileg úgy lenne jó ismerkedni, hogy elmegyek buliba, szórakozóhelyre, koncertre, kávézóba stb, de nem tudok, mert nem ismerem, mik vannak itt és egyedül nem túl jó ilyen helyekre járni, meg hülyén is néz ki, hogy valaki ott kávézgat magában. Nincs egy barátnőm sem itt, akivel tudnék ilyesmit csinálni, egyedül meg túl visszahúzódó vagyok ilyesmihez.

Mit csináljak?

2014. okt. 28. 23:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Itt az ideje megváltozni, nem?
2014. okt. 28. 23:42
 12/14 anonim ***** válasza:
Neked talán én már 40 vagyok ha megváltozok se tudom a múltam kitörölni pl a szilikonokat vagy stb de nem bántam meg
2014. okt. 28. 23:44
 13/14 A kérdező kommentje:
de nem tudom, hogy kéne megváltozni. ez egyedül nem túl könnyű
2014. okt. 28. 23:48
 14/14 anonim ***** válasza:
Oh, pardon, nem tudtam, #5. :D Irigyellek az iPhone 6-odért, lehet veszek én is egyet, hogy menő legyek. :D
2014. okt. 28. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!