Hogy ismerkedjek pasikkal, ha egyáltalán nincsenek
barátaim?
Figyelt kérdés
Elköltöztem másik városba és nagyon nem az a barátkozó típus vagyok, soha nem is volt pasim. Most meg barátnőm sem. Elvileg úgy lenne jó ismerkedni, hogy elmegyek buliba, szórakozóhelyre, koncertre, kávézóba stb, de nem tudok, mert nem ismerem, mik vannak itt és egyedül nem túl jó ilyen helyekre járni, meg hülyén is néz ki, hogy valaki ott kávézgat magában. Nincs egy barátnőm sem itt, akivel tudnék ilyesmit csinálni, egyedül meg túl visszahúzódó vagyok ilyesmihez.
Hát nem tom, ki hogy van vele, de én inkább megyek oda egy egyedül kávézgató lányhoz ismerkedni, mint egy ribicsordához.
2014. okt. 28. 23:25
2/14 anonim válasza:
Többek között erre is jó az internet:)))
Itt beírod hogy lány vagy és ismerkedni akarsz, azonnal kapsz pár privit:) Sok sikert
2014. okt. 28. 23:26
3/14 anonim válasza:
Mászkálj az utcán és ha meglátsz egy szimpatikus embert akkor menj oda hozzá hogy: ''bocsi most költöztünk ide és nem igazán ismerem a környéket, nem tudnál körbevezetni?''
Vagy valami hasonlót ami épp eszedbe jut
2014. okt. 28. 23:27
4/14 anonim válasza:
Na, kíváncsi vagyok a bölcs tanácsokra, mert pont ugyan ebben a helyzetben vagyok, csak fiúban. Új lakhely, 0 barát...
2014. okt. 28. 23:28
5/14 anonim válasza:
Menj el strandra valami szexi bikiniben bár most nem a legjobb az idő és ezt napozás közben olajos testel lehet jól megjátszani de próbáld meg benzi strandal bikini kicsit kirakod a melleidet és kész ! 😀👙👙 😀 Én mindig így szoktam ja és elég nagy sikerem van ! 😀😀 hajrá szurkolok 😀💋
2014. okt. 28. 23:31
6/14 anonim válasza:
#5, te hogy csinálod ezeket az ikonokat? xD
2014. okt. 28. 23:32
7/14 anonim válasza:
Tika az iphone billentyűzete tudos IOS 8 😀💜💋😀
2014. okt. 28. 23:34
8/14 A kérdező kommentje:
nem fogom kirakni a melleimet és úgy ismerkedni :O
2014. okt. 28. 23:34
9/14 anonim válasza:
*tudod bocsi csak gyorsan írtam 💋😀😃
2014. okt. 28. 23:35
10/14 anonim válasza:
Hát sajnálom akkor bocsi nem tudtam segíteni. akkor sznvedj ❗️❕❗️❕️️️️️️️ 😃😀😃💋😀
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!