Miért sírnak az itteni pasik, hogy a nőknek a külső a fontos, amikor ez nem igaz?
Szerencséd volt,ettől még a sok másik srácnak semmivel sem lesz jobb.Attól nekik nem lesz sem több szerencséjük,sem több önbizalmuk,vagy bármi használható dolog...
Vajon miért?A nőknek a külső igenis a fontos,csak mint jól írta előttem is valaki,az a nem mindegy,hogy kinek mi vagy éppen ki tetszik.
A legnagyobb vicc az egészben,hogy igényes vagyok magamra,a külsőmre is,csúnya sem vagyok egyáltalán,de érdekes módon életemben nem érdeklődött még irántam nő soha...Akkor hogy is van ez?Szerencse kérdése az egész,ha véletlenül találkozol olyannal az életben,akinek Esetleg nem számít annyira a külső,és még össze is passzoltok nagyjából,akkor lehet csak valami...
Erre az esély kb. annyi,mintha meg szeretnéd nyerni az ötöslottót,és kiszámítod mekkora az esélyed rá.
23/F
Nyaf nyaf nyaf.
Nekem is szép barátnőm van.
Üdv: Mr magasvékony :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!