A helyes, jól öltözött, ápolt és igényes fiúkat hol lehet megismerni?
Annyi szaladgál Pesten, de egyetemen meg nem látok hasonló fiúkat. Hova járnak, hol lehet őket megtalálni? :D Milyen szakokra jellemző, hogy helyes fiúk járnak oda?
UI.: Nem, nem ez alapján döntök, már egyetemista vagyok.
bme-gtk-n akadnak, meg corvinuson is. (bocs akit kihagytam, ezeken a helyeken fordultam meg) bár van aki már olyan metroszexuell szintű, az átlag meg mégiscsak úgy néz ki, mint az átlag. mindenesetre kevesebb a mackónacis gyerek mint más karokon (most nem mondom h hol mer túl sztereotíp lennék :D)
ez mondjuk a csajokra is igaz, hogy ezeken a karokon tudnak leginkább normálisan felöltözni.
én speciel odafigyelek az öltözködésemre viszont a divatra nem. az ápoltság és igényesség meg alap... nem is értem soha, hogy ha vki egyetemre jár, az már azt jelenti hogy intelligens, akkor hogy lehet ápolatlan... pedig vannak.
a kérdés inkább az, hogy neked, Kérdező, mi számít jól öltözött, ápolt és igényesnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!