Hol ismerkednek a lányok?
Ugye vannak akik bulikban (én is szívesen mennék de azt sem, tudom hol van), a többi pedig "jókislány" és nem a bulikban. De akkor hol?
Ezt az oldalt meg társkeresőket ne ajánljatok, úgyis mindenhol 1:10 arányban vannak a lányok. Meg ugye a valóságban kell nem a neten.
Itt az ősziszünet, szívesen összeszednék egy barátnőt.
#2 és hol?
Hallok olyanokat, hogy tömegközlekedésen szoktak. Ott én még senkit nem láttam pedig minden nap azzal járok. Meg most üljek fel és rójam a köröket egy buszon, hátha felszáll egy szép szingli lány akinek tetszem?
Én nem szeretem a bulikat(tehát ahol 1000 ember van összezsúfolva és olyan hangosan szól a zene, hogy semmi mást nem hallasz és vad idegenekkel "táncolsz"), talán évente egyszer megyek csak, de nem igazán tudok ott ismerkedni. De ismerek olyat is, aki tud.
A suliban lett egy szűk baráti köröm. Össze szoktunk járni, programokat szervezünk(pl mozi, bowling vagy csak beülni valahova).Ezeken a helyeken szerintem könnyebb ismerkedni. Plusz minden barátomnak vannak olyan barátai, akiket nem ismerek. Olyan programokra kell elmenni, ahol új embereket ismersz meg. A barátaid barátainak a barátait. És egy idő után azon kapod magad, hogy rengeteg új embert ismertél meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!