Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek lehetséges megtalá...

Szerintetek lehetséges megtalálni valakit bármilyen módon? Tudom hogy hülyén és furcsán fog hangzani de ilyen biztos előfordult már a többséggel. :D Szóval.

Figyelt kérdés
Nyáron a mekiben úgymond "szerelem elsőlátásra" vagy mi a fene tortent :D Egy 23-24 éves férfival elég komolyan néztük egymást és ez nyár eleje körül történt. Fontos lenne megtalálnom mert úgy érzem ez valami új.És komolyan is gondolom. Tudnátok adni tippeket hogyan lehetne megkeresni? Vagy muszáj lesz feladnom? Kérlek csak komoly válaszokat írjatok mert nekem ez tényleg fontos lenne.

2014. okt. 26. 21:22
1 2
 11/12 anonim válasza:
Sztem a legjobb ha elmesz a mcibe es ott is maradsz aludj is ott!! Egyszer (talan par even belul) ha ehes lesz es nem lesz otthon kaja tuti beteved megegyszer. De az is lehet hogy kulfoldi es epp atutazoban volt csak es soha tobbet nem jar arra...ilyen az elet
2014. okt. 26. 21:58
 12/12 A kérdező kommentje:
mert egy kulfoldi magyarul beszelnes magyar autoval jarjal aha ertem vegulis logikus :D mert akkoris bizonytalan voltam es ugy lattam eselytelen. nem kell mindenbol viccet uzni es kiparodizalni en csak hozza fuztem,hogy a vegen csak az az egy esely marad :D ha latod,hogy komoly valaszokat kertem de te nem tudsz ilyet irni ne is irj. Az eddigi normalis valaszokat pedig koszonom.
2014. okt. 26. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!