Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, mi lenne, ha amennyibe...

Lányok, mi lenne, ha amennyiben nem vagytok szép arcuak, fiatalok, vékony alkatuak, legalább 170 centisek, akkor csak a luzer, gyik testü vagy kövér, béna pasik jutnának?

Figyelt kérdés

És ha fejreállnál sem kapnál jobbat.

És mondjuk mindenki csak azt vágná a fejedhez, hogy lehet menni a gyárba gürizned 3 müszakba, hogy legyen pénzed plasztikai mütétre, ha jó pasit akarsz te is.

Szörnyü lenne mi?

Hát csak szolok, hogy pasik valósága pont ez.

2014. okt. 26. 21:18
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:

és én cska sajnos az ilyen 6/10-et érem el külsőben visitva a pasik közt.

Ezért jutnak nekem csak 4-5/10 nők.

Miközben meg igen sok 8/10-nek SZÜLETETT fiu van, akiknek állandoan könnyen összejönnek a 6-osak, ami meg már azért nem olyan rossz, mitöbb TELJESEN kielégitő, mert szexi lányokról van szó.

2014. okt. 26. 21:31
 12/34 anonim ***** válasza:
100%

"jóképüekröl általában szinte semmit nem tudnak, mégis sorba állnak nekik"

hát igen, nekik általában könnyebb dolguk van, neked a személyiségedet kellett volna minél jobban fejlesztened, de úgy látom nem nagyon sikerült. tudod, nincsen ingyen ebéd, nem lehet csak úgy rinyálni, anélkül, hogy beletenne valami munkát az ember.

így jártál.

2014. okt. 26. 21:33
 13/34 anonim ***** válasza:
90%

Istenem, hol termelnek ki magukból az emberek ilyen trágyát, mint a kérdező. Csak azért kérdezem, hogy még véletlenül se keveredjek oda.

Arany anyám, vegyél 1 liter hypot(már ha elég lesz) és mosd ki a szádat.

2014. okt. 26. 21:34
 14/34 A kérdező kommentje:

pfffffffffffff...

nők mit is tesznek le az asztalra, amiért meg is dolgoztak?

mert sztem a pena meglétért már igen sok mindent adnak.

15/34 anonim ***** válasza:
94%
Talan azert nem talalsz magadnak part, mert a lelked olyan, amilyen... En sem ismerkednek veled szivesen, mar a par sorod alapjan taszito a viselkedesed. Nem szepseg kerdese ez, hanem kisugarzase. A szep no is lehet visszataszito, ha olyan a stilusa hogy kinyitja a szajat es mindenki menekul a kozelebol mert egy viselkedni nem tudo, bunko paraszt.
 16/34 A kérdező kommentje:
és szerinted a szép nőnek ez mennyire befolyásolja azt a képességét, hogy bármikor legyen neki szex jo pasikkal illetve, hogy még ingyen dolgokat kapjon?
2014. okt. 26. 21:35
 17/34 anonim ***** válasza:
94%
Aki csak szexel jo pasikkal es ingyen dolgokat kap, az egy r.banc, roluk meg nem erdemes szot ejteni. Az ilyen nem kapcsolat.
2014. okt. 26. 21:38
 18/34 anonim ***** válasza:
45%

"jóképüekröl általában szinte semmit nem tudnak, mégis sorba állnak nekik"

Lehet itt személyiségről papolni lányok, lehet h a kérdező sem a "legjobb" személyiség de ezzel hatalmas igazságot írt le!

2014. okt. 26. 21:38
 19/34 A kérdező kommentje:
ja és igen, tényleg elég torz vagyok, de mégis nekem van nemi életem (mégha nem is szép lányokkal), miközben az angyallelkü kedvesfiuk meg várják a nagy szerelmet
2014. okt. 26. 21:39
 20/34 Ahzirr Traajijazeri válasza:

Rossz a felfogásod.Az életnek vannak bizonyos területei,neked pedig veleszületett képességeid,adottságaid.Ezek befolyásolják nagymértékben,hogy mihez értesz,miben vagy sikeres stb.Ezekre kell koncentrálnod elsősorban,mert kevés munkával és energiabefektetéssel fejlődhetsz.Azokat a képességeket,adottságokat is fejlesztheted,amiben úgymond a nulláról indulsz,de nyilván sokkal keményebben kell megdolgoznod a sikerért.

A barátnő szerzése csak az élet egyetlen,szerintem jelentéktelen részterülete.Aki jó testi,fizikai adottságokkal rendelkezik,annak könnyen megy.Te is fejlődhetsz,például rossz testi adottságokkal vagy megáldva,hát akkor több évig kell keményen edzened és megfelelően táplálkoznod,míg másoknak erre az erőfeszítésre nincs szüksége(pl.lányoknál).De ugyanez áll bármelyik külső tulajdonságra.

Keresd azokat a tulajdonságaidat,amiben nagyon jó vagyok.Biztos vannak,csak nem találod meg,vagy jelentéktelennek gondolod.Hidd el nem az,mindegyik hasznos és sikerre vezet,csak más úton,mint ahogy pl.te szeretnéd elérni azt.

És csak megjegyzem,hogy akit vonzó külsővel áldott meg a sors,az nagyrészt belsőleg nulla,értéktelen.Amit látsz,az nem minden,sőt.Tetszik egy csinos,szép lány,de ha jobban megismernéd,a személyisége(pontosabban annak hiánya vagy fejletlensége) eltaszítana tőle.Velem nem egy esetben fordult elő.

Gondolj erre és így éld az életed.

Az istenek mindenkit megajándékoztak valamivel,csak meg kell találni és megfelelően felhasználva kamatoztatni.

2014. okt. 26. 21:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!