Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy csinálja, hogy így is szép?

Hogy csinálja, hogy így is szép?

Figyelt kérdés

Van egy lány ismerősöm.

Nincs túl szép bőre (pattanásos/pattanás utáni piros foltos), karikás a szeme, de sosem sminkel. A haját kb Heti kétszer mossa, néha látszik rajta, hogy már ideje lenne. De még így is olyan szép.

Sötétbarna haja van, zöldes barna szeme, és nagyon fehér bőre.

Mások szerint teljesen átlagos, szerintem meg nagyon szép.

Én is lány vagyok

2014. okt. 26. 15:48
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nagyon szép szimmetrikus arca és finom vonásai vannak, lehet, azért látom szépnek.
2014. okt. 26. 16:06
 12/13 anonim ***** válasza:

Én is pont ilyen vagyok, totál megegyezik a leírás. Annyi, hogy nekem "sima" barna a szemem és én használok alapozót.

Vannak, akik teljesen átlagosnak tartanak, vannak, akik szerint meg nagyon szép vagyok, ilyen egyszerű a képlet :D

2014. okt. 26. 16:25
 13/13 anonim ***** válasza:

Ja nem, abban nem, hogy én mindig hajat mosok, ha már látom, hogy kezd zsírosodni, meg mondjuk én kezelem az arcomat.

2014. okt. 26. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!