Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy csinálja, hogy így is szép?

Hogy csinálja, hogy így is szép?

Figyelt kérdés

Van egy lány ismerősöm.

Nincs túl szép bőre (pattanásos/pattanás utáni piros foltos), karikás a szeme, de sosem sminkel. A haját kb Heti kétszer mossa, néha látszik rajta, hogy már ideje lenne. De még így is olyan szép.

Sötétbarna haja van, zöldes barna szeme, és nagyon fehér bőre.

Mások szerint teljesen átlagos, szerintem meg nagyon szép.

Én is lány vagyok

2014. okt. 26. 15:48
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

Direkt ide.

Ti mit gondoltok róla ez alapján?

2014. okt. 26. 15:48
 2/13 anonim ***** válasza:
Tetszik Neked esetleg? Vagy jó fej és ezért kedveled és nem tűnik neked hibának,ami amúgy hiba :)
2014. okt. 26. 15:49
 3/13 anonim ***** válasza:
49%
Melyik nemhez vonzódol?
2014. okt. 26. 15:50
 4/13 anonim ***** válasza:
0%
Főtt krumpli?
2014. okt. 26. 15:51
 5/13 A kérdező kommentje:
Teljesen hetero vagyok, csak a pasikhoz vonzódom. Nem szexuális értelemben tetszik, hanem esztétikus.
2014. okt. 26. 15:52
 6/13 anonim ***** válasza:

Én sokkal vonzóbbnak találom azokat a lányokat, akik egyáltalán nem sminkelik magukat, és látszik minden apró kis bőrhibájuk. Szerintem a természet ajándékánál nincs szebb.

A pattanásos bőrön pedig én képes vagyok átlátni, mivel én is ezzel a betegséggel küzdök. Szóval az én szememben a pattanások és a kiütések semmit sem rontanak egy lány arcán.

Én sem mosok többször hajat heti 2 alkalomnál, tehát ezzel sincs semmi problémám.

2014. okt. 26. 15:52
 7/13 anonim ***** válasza:
0%
szerintem azért szimpatikus neked mert tudat alatt tudod hogy így legalább az ismerettségi körödben nem leszel soha te a legcsunyábbnak tekintett lány.
2014. okt. 26. 15:55
 8/13 A kérdező kommentje:

Sosem voltam legcsúnyábbnak tekintett, szerintem én is szép vagyok.

Hogy miért tetszik, azt nem tudom, amikor először láttam képen, már akkor szépnek találtam.

2014. okt. 26. 15:56
 9/13 anonim ***** válasza:

Talán az, hogy szimmetrikusabb az arca az átlagnál, vagy a természete az, ami igazán tetszik neked, és emiatt őt is szebbnek/szépnek látod.

Az szerintem is szebb, ha egy lány nem sminkeli magát feltűnően, de azért hogy ne legyen ápolt... Imádok beletúrni a párom hajába, és idegbajos lennék, ha egy zsíros góchoz kéne hozzáérnem. :D

2014. okt. 26. 15:58
 10/13 anonim ***** válasza:
Valószínűleg szép lány lenne alapból, csak nálad nem von le a szépségéből az igénytelensége.
2014. okt. 26. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!