Mintha egy tőrt forgatnának a szívemben? Miért teszi ezt velem?
Lassan egy hónapja, hogy a lányra ráírtam, hogy találkozna-e velem. Elmehetnénk sétálni egyet, nagyon szeret túrázni. Benne is volt, mondom feltétlenül szóljon ha jó, még írta hogy sörözhetünk is.
Erre látom mindig talál magának más programot, most az előbb rakott ki az egyik ismerőse egy tájképet és jelölte be őt is rajta.
Ha nem érdeklem, miért nem mondta meg kerekperec az elején, miért hagyta függőben ezt a dolgot, én meg nap mint nap, az óra minden percében arra várok hogy jelentkezzen, de le se szarja a fejem, míg láthatóan van szabadideje, és remekül elvan másokkal. 20/F
Hát ha rágódsz rajta és hagyod, hogy más legyen vele el nagyon jól, akkor még azt is megmondom neked, hogy töketlen vagy!
És küldöm neked a következő számot: http://www.youtube.com/watch?v=KqDJrmlsiKE&t=47
#13 Nem lehet a randit nevén nevezni. Annyiból leszűrhette volna hogy más a célom, hogy én hívtam el, és nem azt mondtam hogy megyünk a barátaimmal, nem tartana-e velünk? Vagy hogy nem megy-e mostanában és nem tarthatnék esetleg velük?
Másrészt meg pont ezért, mert nincs köztünk semmi komoly kapcsolat, a lelkére kötöttem hogy írjon, ha ráér. Amikor másodszor ráírtam, felköszöntöttem szülinapjakor, a beszélgetés végefelé azt írta "na akkor majd írok mikor jó :)", majd beszéltünk még egy keveset és elköszöntünk. Azóta várom. De ha ír is, keserű szájízzel veszem majd tudomásul, akármi is legyen az.
Kérdező, fogom a fejem.
Egy kicsit többet képzelsz ebbe az ismeretségbe, mint amennyi ezek szerint benne van.
Miért kerülöd arra a választ, hogy "hívd fel"?
Nagyon buta vagy, kérdező. Ugyan mitől kéne elájulnia irányodba?
Ez a lány csak egy felületes ismeretség, és ennyit jelentesz neki. Mégis milyen alapon vagy felháborodva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!