Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit kéne írnom neki?

Mit kéne írnom neki?

Figyelt kérdés
Már korábban írtam 2 fiúnak (tetszettek nekem) egy ilyen "szia mizu"-t de sose jött össze. Nem tudom miért, de nem jövök be a fiùknak. Pedig sokan mondták, hogy szép az arcom. Nem akarom ezt az alkalmat is elcseszni. Szóval van most megint van egy fiù aki tetszik., de nem akarom a szokásos sablont írni neki. Milyen kérdést ajánlotok csak így amit random tudok neki írni? Évfolyamtársak vagyunk 17 évesek, nem ismerem milyen belülről.

2014. okt. 25. 22:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőlük, hogy mit gondolnak a mű-mezonokról.
2014. okt. 25. 22:47
 2/6 Dr. :P válasza:
Csak úgy spontán kezdj el vele beszélgetni.A többi meg majd alakul magától:) Sok sikert
2014. okt. 25. 22:49
 3/6 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg, jár-e még az anyukája tyúkot lopni. Erre tuti, hogy válaszolni fog.
2014. okt. 25. 23:01
 4/6 anonim ***** válasza:
kérdezd meg tőle, hogy holnap merre kell állítani az órát? :D vagy m1 ne sablon szöveg legyen oszt csá, az túl erőltetett
2014. okt. 25. 23:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha ilyen Yolokai Mórra, vagy yolognai swagettikre írsz, meg a többi nagy arcokra, akik most az ideálok, akkor ne csodálkozz ha leszarnak. Talán ha egy kicsit visszafogottabb srácnál is próbálkoznál, még sikered is lenne. Persze ízlések és pofonok, tudom... Nem mi döntjük el ki tetszik meg nekünk.
2014. okt. 25. 23:06
 6/6 anonim válasza:

Például: " Szia. Nem zavarok?

Csak nincs már fent senki értelmes facen, és gondoltam rád írok.. :)" vagy valami hasonlót.

2014. okt. 26. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!