Hogy lehet valakire ráírni akinek én nem válaszoltam már vagy 3 hete?
Figyelt kérdés
Meg lehet valahogy magyarázni miért nem írtam ilyen sokáig vagy inkább hagyjam, úgyse lesz semmi a dologból? 19/F2014. okt. 25. 22:25
2/11 anonim válasza:
Japánkecskeheregechhiivadékparazita
3/11 anonim válasza:
magyarázd meg nekünk.
honnan tudjuk hogy váltatok el vagy milyen viszonyban vagytok?
ha menteni akarod akkor ne sz.rozz, írj rá, ne foglalkozz semmivel.
4/11 anonim válasza:
mond neki, hogy láttad, hogy írt, de nem volt időd akkor vissazírni, aztán teljesen kiment a fejdből
5/11 anonim válasza:
Ilyesmi helyzetek miatt általában szólok előre, hogy van, hogy elnyel a föld hetekre, ne lepődjenek meg, ha nem írok sokáig.
Mondd, hogy bocsi, hogy eddig nem jelentkeztél, aztán írd amit akartál. Maximum megsértődik és nem ír vissza.
6/11 anonim válasza:
Szerintem ő maga is tudja hogy miért nem válaszoltàl
7/11 anonim válasza:
Írd meg neki őszintén, hogy eddig azért nem írtál, mert azt hitted, összejön egy nála jobb csaj, de mégse, szóval akkor most eljön-e veled süteményezni. :D
8/11 WheneverYouWant válasza:
Nem írtam má' vagy három hete
Tessék, itt van, nesze
Próbáld ki ezt a kis verset most rögtönöztem neked.
9/11 anonim válasza:
Ne magyarázkodj, azért mi nők sem vagyunk teljesen hülyék. Néha egy bocsánatkérés elég... Én személy szerint jobban értékelném, nyílt őszinteséggel fűszerezve, mint bármilyen béna magyarázatot, amiről úgyis tudom, hogy max a töredéke igaz.
10/11 anonim válasza:
Teljesen egyetértek az előttem szólóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!