Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Volt már olyan, hogy valakire...

Volt már olyan, hogy valakire csak barátként néztél, de megtudtad hogy ő többet érez irántad, és ezért te is beleszerettél?

Figyelt kérdés
2014. szept. 28. 23:23
 1/7 anonim ***** válasza:
a szerelem sajnos nem döntés kérdése. hiába tudom meg, hogy szeret, és hiába erőltetem, ha nem szeretem, akkor nem szeretem.
2014. szept. 28. 23:25
 2/7 A kérdező kommentje:
ugy értem, hogy ennek hatására megváltoztak a te érzelmeid is iránta...
2014. szept. 28. 23:26
 3/7 anonim ***** válasza:
csak azért, mert belémesett? hát nem hiszem. maximum kínosan érezném magam, mert nem tudom viszonozni, de áltatni sem akarom.
2014. szept. 28. 23:27
 4/7 anonim ***** válasza:

ez nem döntés, viszont a szerelem, vagy másképpen a vonzódás kialakulhat több tényező alapján

ezen tényezők egyike, ha valaki szeret... mármint.. Pál Feri (mentálhigiéniai szakember) írta le a könyvében, hogy pl szeretjük azt, aki mellett biztonságban érezzük magunkat, aki szeret minket... rég olvastam, de ez megragadt

és ez nem afféle ócska szeretet, ez lehet komoly is, szóval ez létező jelenség!

2014. szept. 28. 23:27
 5/7 anonim ***** válasza:
Ebben ne reménykedj.
2014. szept. 28. 23:35
 6/7 anonim ***** válasza:
nagyobb a valószinűsége hogy ezután el kezd távolodni az a személy aki csak haverként tekint rád
2014. szept. 28. 23:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Ilyen javarészt csak a mesében van sajnos. Inkább az ellenkezője a jellemző, hogy ettől még kellemetlenebb lesz számára a dolog, és még inkább távolságtartó lesz.
2014. szept. 29. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!