Mit tegyek? Egy fiú szerelmet vallott nekem facebookon, de nekem nem tetszik.
Való igaz, ha a csávónak CSAK egy kicsi esze van, nem fogja tudni feldolgozni, de ha sok esze van, akkor képes lesz rá.
Nekem is volt ilyen fiú haverom. Amíg el nem költöztünk másik városba, együtt lógunk, most már csak félévente látjuk egymást.
Jártam így sráccal. Az igazat kell közölni és ilyenkor lehet vele egy kicsit lelkizni is és túlteszi magát rajta. Amelyik srácot elutasítottam ma már hálás nekem, hogy nem törtem le a bizalmát és talált magának egy olyan társat, akivel közös az érdeklődése. Jó barátok vagyunk.
18L
KÉÉRDEZŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ! NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!
Felejtsd el, hogy barátok maradtok, kérleeeeek! Hidd el, ez nem működik! Csak szenvedni fog veled és titkon reménykedni! Mondd meg, hogy nem akarsz tőle semmit és vége, ennyi. Hidd el, az a legkegyesebb dolog, amit csak tehetsz vele! Komolyan mondom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!