Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit tegyek? Egy fiú szerelmet...

Mit tegyek? Egy fiú szerelmet vallott nekem facebookon, de nekem nem tetszik.

Figyelt kérdés
nem akarom megbántani, hogy utasítsam vissza? jó barátok vagyunk :(
2014. okt. 25. 21:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Való igaz, ha a csávónak CSAK egy kicsi esze van, nem fogja tudni feldolgozni, de ha sok esze van, akkor képes lesz rá.

Nekem is volt ilyen fiú haverom. Amíg el nem költöztünk másik városba, együtt lógunk, most már csak félévente látjuk egymást.

2014. okt. 25. 21:38
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Jártam így sráccal. Az igazat kell közölni és ilyenkor lehet vele egy kicsit lelkizni is és túlteszi magát rajta. Amelyik srácot elutasítottam ma már hálás nekem, hogy nem törtem le a bizalmát és talált magának egy olyan társat, akivel közös az érdeklődése. Jó barátok vagyunk.

18L

2014. okt. 25. 21:39
 13/15 anonim ***** válasza:

KÉÉRDEZŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ! NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!

Felejtsd el, hogy barátok maradtok, kérleeeeek! Hidd el, ez nem működik! Csak szenvedni fog veled és titkon reménykedni! Mondd meg, hogy nem akarsz tőle semmit és vége, ennyi. Hidd el, az a legkegyesebb dolog, amit csak tehetsz vele! Komolyan mondom!

2014. okt. 25. 22:05
 14/15 anonim ***** válasza:
Abban van valami, hogy a srác egyféle képen gondolt eddig is rád. De ettől még azt neki kell felfogni, hogy vége, ha neki a normál barátság nem kell. Nem a nő a felelős ilyenkor. Ezt kikérem magamnak :)
2014. okt. 25. 22:13
 15/15 anonim ***** válasza:
Mond meg neki,hogy nem akarsz tőle semmit,azután majd látod hogyan reagál.
2014. okt. 25. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!