Mit tegyek? Egy fiú szerelmet vallott nekem facebookon, de nekem nem tetszik.
Figyelt kérdés
nem akarom megbántani, hogy utasítsam vissza? jó barátok vagyunk :(2014. okt. 25. 21:29
2/15 anonim válasza:
Nem tudom, de az ô érdekében egyértelmûen mond meg, hogy nem. Az a legrosszabb amikor reménykedik, pedig esélye sincs. :(
3/15 anonim válasza:
Mondd meg neki istenem, vagy mondd azt hogy már egy csávó kért randit és először arra mész vagy tudomisén. ... hazudni nem szép dolog
4/15 anonim válasza:
Nem akarlak megbántani, de nagyon nem jössz be. Úgyhogy ne éld bele magad a helyzetbe, köztünk úgyse lesz soha semmi komoly dolog.
5/15 anonim válasza:
Mond meg neki, hogy mielőtt bármit elhamarkodna, tudja meg, hogy szeretsz vele együtt lógni és beszélgetni, mert értelmes és kedves embernek tartod. Nagyon cuki, hogy bevallotta, hogy szeret, ám benned nincs meg a szikra és nem vagy az esete. És szeretnéd, ha továbbra is ő lenne az a haver, akivel tudsz dumálni, ökörködni, együtt lógni, és ezt nem szeretnéd elveszteni, ezért voltál vele most ennyire őszinte.
6/15 anonim válasza:
Ronda, mi? Mond az igazat: nekem TE kevés vagy.
7/15 anonim válasza:
Ha a csávónak egy kicsi esze is van megszakítja veled a barátságot, mert így csak szenvedni fog.
8/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. :) hát nem ronda, de nekem nem az esetem... nem akarom, hogy e-miatt megromolna a barátságunk :I
2014. okt. 25. 21:36
9/15 anonim válasza:
Én is hasonló helyzetben vagyok. Én nem törődök a doliggal.
15/L
10/15 anonim válasza:
Ez onnantól, hogy te nemet mondasz nem barátság, mert te onnantól fogva kihasználod őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!