Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha luzer vagyok a csajozásba...

Ha luzer vagyok a csajozásba akkor sose lesz barátnőm? Lehet hogy bele kéne valahogy törődnöm?

Figyelt kérdés
2014. okt. 25. 16:46
 1/8 anonim ***** válasza:
0%

így van. a lúzer az lúzer. vesztes. és a lúzer beletörődik.

de miért nem csinálsz valamit másképp? és akkor nem lennél lúzer, lenne nőd, és nem kéne beletörődnöd a mostani csicskaságodba te seg gfej

2014. okt. 25. 16:48
 2/8 anonim ***** válasza:
58%
Nem! Nem lesz soha! Most jobb?
2014. okt. 25. 16:48
 3/8 anonim ***** válasza:
54%

Valaki magyarázza már el, hogy hogyan lehet lúzer lenni ilyen dologban. Nem inkább csak sokaknak nem jössz be? Változtass rajta, és csodák történnek :)

L

2014. okt. 25. 16:49
 4/8 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség. Lesz valaki, aki ki fogja belőled hozni a maximumot. Én nem mertem sosem pl lányokhoz 2 szónál többet beszélni, szemükbe nézni stb stb. Még ittasan sem, pedig azt mondják úgy könnyeb. De mégis találkoztam olyan lánnyal aki ezt kihozta belőlem és teljes mértékben önmagam tudom adni. Még ha nem is lesz belőle semmi, ezért az érzésért már megérte vele találkozni, nagy magabiztosságot adott számomra.
2014. okt. 25. 16:49
 5/8 anonim ***** válasza:

"Valaki magyarázza már el, hogy hogyan lehet lúzer lenni ilyen dologban. Nem inkább csak sokaknak nem jössz be? Változtass rajta, és csodák történnek :)

L"

Még sose próbálkozott be nálad olyan srác, aki nem jött be neked? Na ugye, hogy de?! Akkor tudnod kell, milyenek a lúzerek...

2014. okt. 25. 16:51
 6/8 A kérdező kommentje:
hogyan tudnék változtatni?
2014. okt. 25. 17:14
 7/8 anonim ***** válasza:
mindig csináld az ellenkezőjét, mint amit alapból csinálnál ,ha csaj van aközeledben.
2014. okt. 25. 17:29
 8/8 anonim ***** válasza:

"mindig csináld az ellenkezőjét, mint amit alapból csinálnál"

Szóval két lábon járás helyett, járjak négykézláb? Vagy magyar nyelv helyett használjam az angolt? esetleg ruha nélkül legyek?

2014. okt. 25. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!