Lányok! Ti azt szeretitek, ha egy srác bújósabb, vagy nem?
Figyelt kérdés
2014. okt. 25. 13:54
2/10 anonim válasza:
Én is ilyen bújós kis köcsög vagyok. :)
Eskü lánynak is elmehetnék néha
nagyon tudok szeretni.
3/10 Költőnő? válasza:
megtanultam szeretni. Ma már nem is kéne másmilyen :)
4/10 anonim válasza:
Itt előadják a lányok, hogy szeretik az ilyen srácokat, élőben meg kiröhögik, megalázzák őket!
5/10 anonim válasza:
Azt hiszem erre sokan nem vevők sajnos. Ami kár mert így a kedvesebb lelkületűek maradnak a "kukában". (én is)
6/10 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal. Persze itt gyk-n mindenki imádja az ilyeneket, valójában szinte senkinek nem kellenek.
7/10 anonim válasza:
eddig összesen ketten írták, hogy szeretik, nyugi van már...
8/10 anonim válasza:
sőt, abból az egyik leírta, hogy régen ő is utálta
9/10 anonim válasza:
Én teljes mértékben, előző barátom is érzékenyebb volt. Sokkal többre becsülöm az ilyen srácokat, mint a bunkó parasztokat. :) 17L
10/10 anonim válasza:
Én azt szeretem ha a srác baráti társaságban mellettem van, fogja a kezem de nem "erőszakol" meg előttük. Viszont ha egyedül vagyunk akkor legyen igénye hogy hozzám érjen és figyeljen rám. Tehát igen, nagyon szeretem ha egy fiú bújós mert én is az vagyok. L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!