Valaki ismerkedni/beszélgetni egy antiszociális/pszichopata lánnyal?
Figyelt kérdés
Csak saját felelősségre.2014. okt. 25. 12:37
11/29 anonim válasza:
Ismerkedhet, mert nincs neki megtiltva, viszont aki antiszociális, az nem akarna ismerkedni.
12/29 anonim válasza:
22 vagyok, és egyik tulajdonságom, hogy szeretek antiszociálisokkal ismerkedni... :D
13/29 anonim válasza:
Pszichopata nem vagy, csak antiszociális. :)
21F
14/29 A kérdező kommentje:
Még nem ismersz nem tudhatod.
EGY ANTISZOCIÁLIS IS ISMERKEDHET, MAXIMUM A BÜDÖS ÉLETBE NEM FOGOD LÁTNI.
2014. okt. 25. 12:51
15/29 anonim válasza:
Van orvosi papírod róla, hogy pszichopata vagy? Szerintem nincs. Egyébként meg ha az lennél nem hirdetnéd itt.
16/29 anonim válasza:
Írj szeretem az ilyen nem normálisakat:D
17/29 anonim válasza:
Na most ez a tipikus tini probléma, aki nem tudja eldönteni, hogy antiszociális legyen, pszichopata, vagy goth, vagy dark, vagy emo, rocker, depressziós, stb. de mindenképp akar valamit, mert máshogy nem tűnik elég menőnek... -.-
Nézz utána mit takar az antiszociális viselkedés, és rájössz, hogy nem vagy az.
Az antiszociális nem csak hogy nem találkozik emberekkel, de nem is keresi velük a kapcsolatot semmilyen formában.
Te maximum szociopata lehetsz, ha nagyon szeretnél valami lenni.
18/29 anonim válasza:
Nem ismerlek, viszont a szavak általánosan elfogadott jelentését -- veled szemben -- igen. A leírás alapján inkább szociális fóbiát mondanék.
19/29 anonim válasza:
NEM VAGYOK PSZICHOPATA!!!!4444!4!!44!!!!négy!!!!!!!
20/29 anonim válasza:
#19, szerintem te is nézz utána mit jelent a kifejezés ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!