Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek gáz, ha egy csaj...

Szerintetek gáz, ha egy csaj két nappal később válaszol egy sms-re (mert vacilál), amiben a pasi másodszorra kér randit, de elsőre a pasi mondta le a munkájára hivatkozva? Így még a pasi fogja keresni a csajt? Vagy már rég "túllépett" rajta?

Figyelt kérdés
2014. okt. 25. 10:09
 1/8 anonim ***** válasza:
14-20 nem gáz! 20-30 gáz!
2014. okt. 25. 10:10
 2/8 anonim ***** válasza:
első randit nem mondunk le mert akkor jogosan hiheti h tologatod... ezt elrontottad :S , esetleg próbálkozz még de ilyet többet ne csinálj . akkora beszélj meg randit mikot tuti szabadnapos vagy vagy ráérsz
2014. okt. 25. 10:18
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem én mondtam le,hanem a pasi!
2014. okt. 25. 10:20
 4/8 anonim ***** válasza:
#2 sztem a kérdező a csaj.
2014. okt. 25. 10:21
 5/8 anonim ***** válasza:
Csaj: nem sok a két nap.
2014. okt. 25. 10:22
 6/8 anonim ***** válasza:
58%
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de az üzeneteimre folyton akkor reagálnak hűen, ha betartom a 2-3 napos "kényszerszüneteket", ilyenkor megkapom a képembe, hogy vehetném a fáradságot sűrűbben jelentkezni, bezzeg amikor azonnal visszaírok, vagy mindennap beszélek, jelentkezek, akkor meg le se sz#rnak, meg azt mondják, hogy miért tapadok már ennyire. Csajok, igazodjon ki rajtatok a kékeres f#szom!
2014. okt. 25. 10:42
 7/8 anonim válasza:
Sms-re még aznap illik visszaírni. Legfeljebb ha nem tudod, hogy elmenj-e vele, akkor a tartalom legyen kétértelmű, pl. "beszélhetünk róla, de most be vagyok havazva, térjünk vissza pár nap múlva erre". Bár mondjuk egy randiban semmi nincs. Ha nem tartod taszítónak a pasit, akkor miért nem akarsz elmenni vele egy talira?
2014. okt. 25. 13:50
 8/8 Kisboltos ***** válasza:
szerintem nagyon gáz maga az a tény, hogy megvárakoztatunk valakit napokkal egy ilyen kérdéssel, sőt bármilyen kérdéssel kapcsolatban. valami féle visszajelzést mindig illendő lenne adni. sajnos ezt én is sokszor megtasztalom, és ilyenkor erősen csökken az illető iránti érdeklődés. de akár teljesen el is tűnhet, akárhogy is érez a lány/nő.
2014. okt. 25. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!