Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha egy nő ismerkedés alatt...

Ha egy nő ismerkedés alatt bizonytalan, mert korábban átverték párszor, akkor álljak neki bizonygatni, hogy én különb vagyok, vagy egyszerűen felesleges köröket futnék ezzel, s hagyjam ott szó nélkül?

Figyelt kérdés
2014. okt. 25. 01:05
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Azzal sem vagyunk előrébb ha látatlanban vérig sértünk valakit. Mert honnan tudhatjuk ugye mi kínja van a másiknak. Lehet te nem általánosítottál 60 %ékos. Elnézést...akkor csak a nők 95%-át írtad le. Végül is mindegy a lényeg az hogy ennyi információból nagyon nem lehet leszűrni milyen a kérdező választottja.

Igazad van nem kellett volna magamra vennem, mert eddig senkivel nem jöttem össze ilyen okokból amit leírtál. Csak az sért hogy szerinted ezek ostobaságok hogyha egy nő ezzel jön mert biztos csak hülyíti a másikat. Hiszen nem tudjuk az egész élettörténetét tapasztalatait. Ha te így látatlanban rögtön megcáfolod akkor bizonyára nagyon tapasztalt és intuitív ember lehetsz. A legtöbb nő még mindig nem az összes nő.

2014. okt. 25. 19:27
 22/22 anonim ***** válasza:

Nézd, kedves 79%-os - hogy akkor így szólítsuk egymást!

Az egy dolog, hogy nem tudunk többet a kérdező "választottjáról", de viszont az biztos, hogy ő ezt játssza el. Amennyiben nem érted, fordulj az itt válaszoló Költőnő? írásához! Remekül leír mindent, és ő pedig leányzóból van!

"Hiszen nem tudjuk az egész élettörténetét tapasztalatait. Ha te így látatlanban rögtön megcáfolod akkor bizonyára nagyon tapasztalt és intuitív ember lehetsz."

1.) Nem érdekel a tapasztalata! Egyáltalán nem... sőt! Magasról, és vastagon sz*rok rá! Nekem is voltak csalódásaim, és rengeteg nő vert át engem. De ettől én még maximum elővigyázatos leszek a nőkkel szemben, és nem "bizonytalan". Tetszik érteni? Az első válaszommal, amit még előtted írtam remekül példázza, mi a helyzet! Tényleg!

2.) Látatlanban AZONNAL megcáfolom, mert ismerem ezt a fajtát, akik így próbálnak kimászni a dolgok elől. Rendben! Ne tetsszen a fiú neki, okés! De akkor mondja meg, hogy nem akar többet, de ne hazudgáljon.

"A legtöbb nő még mindig nem az összes nő."

Heeee? Ki mondta, hogy minden nő? Hol írtam ilyet? :O

2014. okt. 26. 14:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!