Ha egy nő ismerkedés alatt bizonytalan, mert korábban átverték párszor, akkor álljak neki bizonygatni, hogy én különb vagyok, vagy egyszerűen felesleges köröket futnék ezzel, s hagyjam ott szó nélkül?
Nyugi! :) Ezek az ütődött pecsák szeretik a nagy átvertet megjátszani, meg hogy mennyien átverték... Bezzeg ha a gazdag és jóképű földbirtokos San Antonio Del Francesco lennél, ennyi idő alatt már ő fektetett volna meg téged!
Lehet lepontozni, de ez az igazság! Errefele már nem azt pontozzák le, aki nem jó választ ad, hanem azt, akinek nem tetszik a válasza! Ez nem a Facebook, barmok!!!
Mifféle bizonyítványt? ;))))
Te miről beszélsz?
"Ha valaki a drága autókra meg a pénzre izgul fel , hát meg is érdemli. D*gja fel magának."
Csak tudod, ezzel mi nem vagyunk elörébb!
És igen, általánosítok - de még mennyire!!! És tudod, miért? Elmondjam? Kíváncsi vagy? Tudni akarod? Biztos? Tuti?
Hát, akkor elmondom neked, de most jól figyelj, és mondd el a többi társaidnak, hogy miért általánosítunk... Felkészültél?
Azért általánosítunk, mert már ezekből van több, nagyon sok! Normális is van, de egyre kevesebben is vannak...
Megkaptad a választ? Örülsz? Nah, akkor lehet menni, és osztani a többieknek! Aztán rossz szót ne halljak rólad! Jah, és ne siess el annyira, mert még útravalóul mondanék valamit neked, hátha hasznát veszed:
"Akinek nem inge..."
hát ha vhol vmit "bizonygatni" kell, az már régen rossz sztem.
Nekem is vannak sérüléseim korábbi kapcsolataimból, de még hozzá milyenek, hajjajj.... Mégsem kértem a jelenlegi emberem, h bizonygasson. Elmondtam neki a lehető legőszintébben, h mik voltak korábban, milyen félelmek dolgoznak bennem, de azt is elmondtam, h én igyekszem. Igyekszem nem kivetíteni rá és igyekszem más f**zságát nem rajta elverni.
Tudja, h mire kell velem kapcsolatban figyelnie és ennyi. Semmit nem kell "bizonygatnia".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!