Srácok, aki jó pasinak tartja magát, küld képet?
Figyelt kérdés
Azt mondják itt is lehet ismerkedni, de nem tudom vannak-e egyáltalán jó pasik itt, szóval hajrá, lássuk a medvét, avagy a jó testű-helyes pasikat :)
(Jöhet egészalakos kép, arckép, a hímtagotok mutogatását mellőzétek kérlek. )
2014. okt. 24. 22:29
11/22 anonim válasza:
Ha jó csajnak tartod magad szívesen küldök képet...
Persze ígérd meg h te is küldöl :)
13/22 A kérdező kommentje:
18 éves lány vagyok. És tényleg kíváncsi vagyok rá, hogy vannak-e jó pasik vagy mindenki csak mondja, hogy ismerkedjünk itt mert milyen buli közben meg ááh...
2014. okt. 24. 22:55
14/22 anonim válasza:
És te jó csajnak tartod magad?
15/22 anonim válasza:
Itt is kb. olyan arányok vannak mint a való életben. Jó ha minden 100. jó pasi vagy jó csaj. Igen, a csajokból sem valami jó a felhozatal.
16/22 anonim válasza:
12-es cáfolj rá:) én nem találkoztam eggyel sem...:-)
17/22 anonim válasza:
Akkor ne haragudj, de lehet veled van a probléma:) Ha tényleg lány vagy megprobalhatok rácáfolni;)
18/22 A kérdező kommentje:
Nem tartom magam nehézbombázónak de ha kell tudom hozni a női formám ;)
És aki bizonyítani akar a jelenlétével annak hajrá, mert eddig nemigen cáfolt rá egyetlen "húdejópasi" se. :)
2014. okt. 25. 11:22
19/22 anonim válasza:
én jóképű vagyok,csak a ló pofám eltakarja XDXD
20/22 anonim válasza:
Amit bizonygatni kell az már régen rossz, van amit nem kell :DDDDDDDDDD
So nem bizonygatok semmit :DDDDDDDDDDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!